2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برای دفع این اتفاقا

به حیوونا غذا بده

حالا سوای اسپندو اینا

مثلا تخم مرغ ابپز کن

پوستشو بگیر

درسته بذار روی پشت بوم

یا پارک

به ازای هر نفر دو تا

چون دوتا چشمه

لطفا لایک نکنید مرسی🙏

اگر می دونی چشم کی روت نظر داده واقعا ،قبل دیدن ش یه مشت نمک جلوی پاهاش بریز وبعد نمک ها رو جمع کن بریز تو آب روان....

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.

اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺ:

#براے_چشم_زخم

🌾 این آیات را خواندہ بدمد براے چشم زخم مجرب است  

✨ آیـہ 57 سورہ غافر  ✨

🌿🍥 لخَلْقُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ أَكْبَرُ مِنْ خَلْقِ النَّاسِ وَلَكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لَا يَعْلَمُونَ 🍥🌿

✨ آیـہ 4 سورہ ملڪ ✨

ثمَّ ارْجِعِ الْبَصَرَ كَرَّتَيْنِ يَنقَلِبْ إِلَيْكَ الْبَصَرُ خَاسِأً وَهُوَ حَسِيرٌ 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
اگر می دونی چشم کی روت نظر داده واقعا ،قبل دیدن ش یه مشت نمک جلوی پاهاش بریز وبعد نمک ها رو جمع کن ب ...

تو آتیش باید بریزید 😊

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
یا غذاخشک بگیر به سگها و کربه ها بده چون اینا فرشتن بلاها ازت دور میشه

یجور صدقه محسوب میشه عزیزم 🎀

من اعتقاد ندارم ولی مادر شوهرم اینا تخم مرغ خیلی قبول دارن

وای آره شده طرف تا حد مرگ رفته با یه تخممرغ خوب شده .خیلی عجیبه 💖