2821
2789

گفتن لایک‌کن

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط همون آیودی یا روش جلوگیری دگ ایم دارید ؟چون میگن اون ۹۵ درصد جلوگیری میکنه باز ۵ درصد می مونه

نه روش دیگه ای ندارم

امن ترین روشه

بهتر از اون کاندوم ۴۵ درصدی خاکبرسره

آیودی هورمونی میرنا دیشب اینترنتی سفارش دادم ۳ملیون. گذاشتنش تو رحم هم فکرنکنم قیمت زیادی باشه،نهاین ...

فکر کنم چیزی که سفارش داديد جنس خیلی خوبی باشه چون قیمتش که خیلی بالاس

فکر کنم چیزی که سفارش داديد جنس خیلی خوبی باشه چون قیمتش که خیلی بالاس

نه.کلا سرچ کنی میرنا قیمتش همینه.آیودی هورمونیه،داخل رحم پروژسترون ترشح میکنه ،باعث میشه حجم خون پریود نصف بشه و درنهایت پریود کلا قطع بشه.من واسه قطع پریود میخوام بذارم .مهم تر از جلوگیریه برام.

وای که از پریود متنفرررررم.هیچوقت باهاش کنارنیومدم