2777
2789
منم فردا دندون عقل میکشم

من ک میرم دندونپزشکی دکتره که میاد تو حلقم منم روم نمیسه فقط میتونم چشامو سفتتتتت ببندم 

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی از دلگرمیت ابجی🥲

قربونت عزیزم خودتو ناراحت نکن مردا به خدا همشون همینن.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
من ک میرم دندونپزشکی دکتره که میاد تو حلقم منم روم نمیسه فقط میتونم چشامو سفتتتتت ببندم

هیچی بدتر از دندون درد تو بارداری نیست یعنی دارم میمیرم نمیدونم چیکار کنم.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
تو تابستون سرماخوردن خیلی بده😐

خیلیییییییییی 

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
من به این فکر میکنم چطور مفیدترباشم،برای زندگیم، این شوهر مغرور چطور درست کنم،،بچه ها اینقدر سخت نگی ...

سم پاشی کن خونتونو ! و زیاد فکرتو مشغول یه موضوع نکن 

اینطوری فقط خود ادم دیوونه میشه 

وای بدترین حس موقع سرماخوردگی اگ میتونی اب نمک درست کن با دماغت بکش بالا و از دهنت بده بیرون اگ هم ن ...

نهههه سختهه

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
اعصابم وحشتنااااااک خرااااااابه زده عصب دندونم منم از دندونپزشکی متنفرمممممممم خیلیم درد میکنه فک ک ...

خیلییی بده دندون درد خدا برا دشمن ادمم نیاره🥲یک عدد زخم خورده

خیلییی بده دندون درد خدا برا دشمن ادمم نیاره🥲یک عدد زخم خورده

کاش حداقل تو بارداری اتفاق نیفته من که دارم میمیرم پیش ۵ تا دندون پزشکم رفتم هر کدوم یه جوری از سر وا میکن

هعی از دیروز چادر نو نو م سوخت از اون موقع دپرسم

🥲تاپیکا قبلیمو ببینی منم ی مانتو داشتم عاشقش بودم نشستم رو صندل تاکسی روغنی بود لک گرفته هر کاری کردم نرفت ک نرفت با اولین حقوقم خریده بودم هر وق بهش فکر میکنم اعصابم خورد میشه🥲