2777
2789
عنوان

دخترم ۳ سالشه صداش گرفته تبم میکنه

1272 بازدید | 27 پست

اصلا میگم بهش فین کن نمیکنه مجبوری حموم میبرم بلکه اینا خارج بشه چرک خشک کنم دکتر داده اولش ابریزش بود الان گرفتگی صدا . شوهرم میگه این تف نکنه اینا میمونه روسینش بدبخت میشیم نمیدونم چکار کنم اعصابم ریخت بهم نصف شبی  فین میکرد خوب بود میترسه صداش گرفته . بعدم‌یهو میگه گلوم درد میکنه 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 

پسر منم یه سرفه هایی میکنه،گفتم اینقدر خلط داره،خیلی

شوهرم بردش دکتر معاینه کرده بود گفته بود گلوش عفونت نداره،مال ویروسه.آزیتروماسین داده.تب و لرز هم داشت الان ۷روزه

کاش زندگی دنده عقب داشت  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دخترم همسن دخترته اینجوری شد با شبرت سرماخوردگی هر ۸ساعت کوریزان استامینفون کوریزان با شربت خلط آور گولو درد گیاهی از داروخونه بگیر بهشون بگو شرایطشو هر ۴ یا ۸ساعت بده خوب میشه ویروسه خواهرم نذار خدای نکرده عفونت بشه 

پسر منم یه سرفه هایی میکنه،گفتم اینقدر خلط داره،خیلی شوهرم بردش دکتر معاینه کرده بود گفته بود گلوش ...

چند سالشه به من آزیترو نداده یه چرک خشک کن دیگس

منم دخترم همسن دخترته اینجوری شد با شبرت سرماخوردگی هر ۸ساعت کوریزان استامینفون کوریزان با شربت خلط ...

خوب از کجا بفهمم عفونت بشه صداش گرفته آبریزش داره فین نمیکنه 

روزی دوبار ببرش حموم خودت کنارش بشین اب ولرم ک بچه نسوزه بریز رو سرش ب شکل بلزی ک کلافه نشه تا خارج بشه چرکا هط ک دور گلوشه براش سوپ بده اصلا سرخ کردنی نده اگ شیر میخوره ولرم بده بهش عسل حتما دو سه بلر وعده بهش بده اگ میتونی بررش دکتر امپول میزنه خوب خوب میشه نگهش نداره خدای نکرده کارش ب بستری نکشه ویروس جدید همه میگیرن بخصوص  ت  این سن ها بعد مدرا نکنی تبدیل ب عفونت خون میشه بستری مراقبش باش 

چند سالشه به من آزیترو نداده یه چرک خشک کن دیگس

۹ سال.آخه میگن آنتی بیوتیک همین آموکسی و سفکسیم و اینا رو ویروس کار نمیکنه.

والا من احساس می کنم خیلی گلوش خلط داره،وحشتناک سرفه میکنه در حالی که دکتر اینو گفته

کاش زندگی دنده عقب داشت  
ویروس گلم خوب میش داروهاشوسروقت بده بدم مگ همه بچها فین میکنن ربطی نداره دراین حد ک بترسی

والله اومدم پذیرایی این یهو بیدار شد سر و صدس بلند شد باباش اومد گفت چیه گوشی ول کن یادش بده تف کنه نمونه گلوش دوتام زد تو سر خودش والله ترسیدم 

۹ سال.آخه میگن آنتی بیوتیک همین آموکسی و سفکسیم و اینا رو ویروس کار نمیکنه. والا من احساس می کنم خی ...

سرفه میگن کتوتیفن خوبه دختر من سرفه نداره اما سینش مثل تبل صدا داره اگرم سرفه تک کنه میدونی چی میگم 

روزی دوبار ببرش حموم خودت کنارش بشین اب ولرم ک بچه نسوزه بریز رو سرش ب شکل بلزی ک کلافه نشه تا خارج ...

وای نگو یه ار ۹ ماهگیش بستری شد اما نزاشتم بمونه اصلا درست رسیدگی‌نمیکردن آوردمش خونه یه استامینوفن طعم دار نمیدادن بهم بهش بدم مزه زهرمار میداد استا