2777
2789

سایت های فریلنسری 

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃

برو کافی‌نت محل اعلام آمادگی کن    اون برات کار میفرسته   توی جاهایی مثل دانشگاه هم آگهی بچسبون

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو سایت استخدام مثل ای استخدام و غیره هست باید تایپ توابع ریاضی هم بلد باشی 

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️
برو کافی‌نت محل اعلام آمادگی کن    اون برات کار میفرسته   توی جاهایی مثل دانشگاه هم آ ...

مگه زمان انقلابه 😐😂بره کافی نت یارو میگه خانوم کم داری تو دانشگاه آگهی بزنه؟ اونام میگن بفرمایید رو دیوارمون نصب کنید

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️
مگه زمان انقلابه 😐😂بره کافی نت یارو میگه خانوم کم داری تو دانشگاه آگهی بزنه؟ اونام میگن بفرمایید ر ...

چه ربطی ب زمان انقلاب داره ؟   من خودم کار تایپ و پاورپوینت داشتم میرفتم کافی نت اونم میداد براش انجام می‌دادند چون خودش وقت نداره   و چندنفر براش کار انجام میدن   دانشگاه هم من دوستام زمانی که درس میخوندیم خیلی اینکار رو میکردن کاری نداره روی بورد یا مثلا پخش کنی کسی کاری نداره     حرفت رو متوجه نشدم کلا 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏