2821
2789
عنوان

ساکشن غبغب

1380 بازدید | 14 پست

من سه روزه ساکشن غبعب انجام دادم.اونجا بعد از تخلیه نشون داد خوب بود .ولی از وقتی اومدم خونه حس میکنم تغییر چندانی نکرده.همش ورمه.کسی بوده ساکشن کرده باشع؟ چند وقت بعد شکل نهاییش مشخص میشه؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عه خوبه پس.😍😍من نگران بودم که شاید قراره همینطوری بمونه

عزیزم میشه ی کم درموردش بگی  درد داشتی یا ن ؟

من تو اطرافم خیلی ها انجام دادن از همه شون پرسیدم هر کسی ی چیزی میگه مثلاً مامانم میگه خوبه قابل تحمله دردش خواهرم هم انجام داده میگه ن اصلا حس نکردم درد رو ولی خواهر شوهرم میشه خیلی درد داشت بعدش اذیت شدم اگه ب قبل بگردم هیج وقت انجام نمیدم

﷽حَسْبُنَاالله‌وَنِعْمَ‌الْوَکیٖلْ...خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ❤ ️
عزیزم میشه ی کم درموردش بگی  درد داشتی یا ن ؟ من تو اطرافم خیلی ها انجام دادن از همه شون پرسید ...

واسه من قبلش دو تا امپول زدن عضلانی بود یکیش انتی بیوتیک بود یکیش مسکن.بعد یه استامینوفن کدئین هم دادن.بعدش دوتا امپول بی حسی زدن که فقط یکم اونجا احساس درد داشتم البته نمیشه بهش درد گفت.بعدش دیگه هیچی نفهمیدم یعنی هیچ دردی تا لحظه اخر نداشتم.اخرین لحظه که خواستم از دکتر تشکر کنم دیدم نمیتونم صحبت کنم اصلا.کج شده بود لبم.که اونم بعد ۲ساعت کاملا اوکی شد.الانم که سومین روزه تنها چیزی که اذیتم میکنه فقط گن هست

درد داشت عملت چندساعت طول کشید واینکه نقاهت داره ببخشید زیاد سوال پرسیدم اخه بچه کوچک دارم میخام بدو ...

عزیزم کامل توضیح دادم پایین.اره یه روز استراحت لازمه.بعدش میتونی کاراتو انجام بدی

واسه من قبلش دو تا امپول زدن عضلانی بود یکیش انتی بیوتیک بود یکیش مسکن.بعد یه استامینوفن کدئین هم دا ...

ممنون عزیزم از پاسخ‌گویی تون 🥰🥰🥰

﷽حَسْبُنَاالله‌وَنِعْمَ‌الْوَکیٖلْ...خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ❤ ️
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز