2777
2789
حدود رتبه ها رو تو ی کانال گذاشته بودن میخوای برم ببینم؟

بله ممنون میشم

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چی زدی برات سایت باز شد؟سایت برا من اخطار میده عزیزم میشه راهنمایی کنی؟

ارع باز شد 

چی می‌نویسه برات؟

با یه گوشی دیگه امتحان کن اگه نشد برو کافینت 

متاهل🧿❤️
سلام عزیزم خوبی من همونم ک سروش حرف زدیم نه تراز کل نیس  تراز کنکورت چقدر شد من ۶۰۰۰شدم

سلام نازم مرسییی قربونت تو خوبی؟

خیلییی خوب شده که عزبزم 😍 ایشالا جای خیلی خوبی در میای 

والا مال من خوب نشده کلا هدفم امسال نبود خودتم می‌دونی چرا 

ایشالا بخونم سال دیگه ❤️

متاهل🧿❤️
سلام نازم مرسییی قربونت تو خوبی؟ خیلییی خوب شده که عزبزم 😍 ایشالا جای خیلی خوبی در میای  وال ...

مرسی خوبم♥️

راستش فک نمیکنم اصن خوب شده باشه تراز کلم میشه ۶۱۵۰ ولی خب رتبم حس میکنم ۱۰هزار ب بالا بیاد نم چرا دلم میخاد زیر۵هزار شه

ایشالا سال دیگ نتیجه عالی بگیری

۱۸ سالمه🧚‍♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷‍♀️🍇
همه بد ندادن ماییم فقط🥺 بالاترین تراز کنکور تا۱۵۰۰۰و بالاترین تراز سوابق تا۱۱۰۰۰بوده🥴

درسته 

من نسبت به اطرافیان خودم گفتم 

شاید امسال چون دو مرحله ای بوده حدید بوده اینجوری شده 

آخه نهایی هم سخت بود به نسبت سالهای قبلی 

متاهل🧿❤️