2777
2789
عنوان

بارداری

76 بازدید | 7 پست

بچه ها من ۷روزه از موعد پریودم گذشته روز ۴رفتم ازمایش دادم بتا منفی بود بی بی چک حاله انداخت اما بهم گفتن زود ازمایش دادی پریود نشدم هنوز درد پریودی دارم ترشح زیاد درد لگن و امشب یه لک قهوه ای به نظرتون باردارم یا نه ؟در ضمن نه کیست دارم نه پریودیام نامنظمه این اولین باره که تاخیر دارم

بازم بی بی چک بزار تا مطمین شی مثبته ینی خطش پررنگ تر شد بعد ازمایش بده

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

ان شاءالله که باردار باشی واست صلوات می فرستم

ولی به نظرم داری پریود میشی

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازم بی بی چک بزار تا مطمین شی مثبته ینی خطش پررنگ تر شد بعد ازمایش بده

اره دوباره میذارم چون شنیدم خیلیا بعد دو هفته تازه بتاشون مثبت میشه موندم چیکا کنم بلاتکلیفم

ان شاءالله که باردار باشی واست صلوات می فرستم ولی به نظرم داری پریود میشی

ممنون عزیزم یه هفتس حس پریودبو دارم اما ب شدت ترشح دارم و خبری نیست تا بحال اینطوری نبودم 

اره دوباره میذارم چون شنیدم خیلیا بعد دو هفته تازه بتاشون مثبت میشه موندم چیکا کنم بلاتکلیفم

حق داری این بلاتکلیفیه خیلی بده

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️