2777
2789
عنوان

جونگ کوک💫💜

| مشاهده متن کامل بحث + 4049 بازدید | 525 پست
مرد عسل مرد .. نیازی بش نداشتم.. ول حال الانم ی چیز جدیدیه .. فک نمیکردم میتونم انقد  تاریک ...

هیچوقت جنبه های مختلف از شخصیتمون نمیمیرن فقط یک گوشه از وجودمون خوابشون میبره 

بستگی داره به خودمون که بیدارشون کنیم یانه

بزار این جنبه تاریکت بره گمشه یک کنار بکپه🤝

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بش قول داده بودم بمونم اینشکلی.. فک ک بیاد منو نشناسه😅

🤦‍♀️💔خب حداقل بخاطر هانیسا حداقل بخاطررررر اون

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شبتون بخیر..

شبت بخیر کوچولو ❤️

هیچوقت جنبه های مختلف از شخصیتمون نمیمیرن فقط یک گوشه از وجودمون خوابشون میبره  بستگی داره به ...

بزار باشه..

حداقلش اینه که دیگه سفید نیستم

از بد بودنم بدم نمیاد

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
مرسییی 😁🤣 اره اصن یکی تو معصومی یکیم من 🥲🤣

والاااا میگم کوچیک میگه بزرگ میگم بزرگ میگه کوچیک میگم بمونیم میگه نه بریم😐🤦‍♀️😂

تورو که نمیدونم ولی من خیلی معصومم😂🤦‍♀️

من دلم برای ایتک قبل تنگ شده  همونی که روش لقب چغک رو گذاشتم میدونم هنوز تو وجودت یک گوشه قای ...

اره راست میگی 

اون ایتک شاد و پر انرژی روزای اول رفاقتمون یه چیز دیگه بود 

هرچی که باشی همه جوره دوست داریم 

ولی خودتو گم نکن هیچ چیز ارزش نداره 

منواینطور نبین غمم زیاده خیلی هم زیاده 

شاید دغدغه هام بیشتر و حتی جدی تر 

ولی از دستم کاری ساخته نیست 

گاهی اوقات حس میکنم دیگه دارم تموم میشم 

دیگه نمی‌کشم ولی خوب هنوز زندم 

تو وقت داری ایتک خیلی هم داری 

حل میشه عزیزم💔

مگر مرگ ببرد مرا....
بزار باشه.. حداقلش اینه که دیگه سفید نیستم از بد بودنم بدم نمیاد

خاکستری میدونی چه رنگیه چغک؟ 

سفید و سیاه وجودمون لازمه

اما گاهی لازمه سفید رو نشون بدیم گاهی سیاه رو

گاهی هم خنثی

خاکستری میدونی چه رنگیه چغک؟  سفید و سیاه وجودمون لازمه اما گاهی لازمه سفید رو نشون بدیم گاهی ...

حالا وقت تاریکیه یونو؟

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..