2777
2789
عنوان

چون دختری...

308 بازدید | 11 پست

این جمله ی چون دختری خیلی اشناس برای خیلی ها پیش اومده شاید به حرف نشنیده باشید ولی به چشم دیدید.. دقت کردید پسرای شش هفت سال رو راحت میزارن برن بیرون و تو کوچچه بازی برن نون بخرن و.. ولی دخترا هم که میخوان دو دقیقه توی حیاط خانه حداقل درد و دل کنن انگار شنود کار گذاشتن مادرا و بعد پدرا رو پر میکنن اصلا گناه دختر بودن چیه . خدا که میدونه و داره میبینه دخترا اینجورین اول پدر و مادر یا برادر بعد هم شوهر اصلا چرا دخترا رو افرید شما چی دیدید یا شنیدید من خودم نه میشه گفت ازاد نه میشه گفت زندانی موندم 

چشم ها دریچه ی روحن!...

ما که اینجور نبودیم برای بچه هامون هم نیستیم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بله منم اوضاعم همین بوده ولی جنگیدم ننشستم کاسه چه کنم چه کنم دستم بگیرم 

راهش اینه که شاغل بشی

رانندگی یاد بگیری

یه هنر یاد بگیری 

دورنم پر کنی از دوستایی که هیچ وقت قرار نیس با خونواده ات آشنا شن 

دست خونواده رو هم از خودت کوتاه کنی

دارای گواهینامه رانندگی . دارای یک عدد پراید😂😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا وقتی ک ازدواج نکنی متوجه نمیشی

یا خدای نکرده اتفاقی برات نیوفته نمیتونی متوجه بشی ک چ دلیلی داره این رفتار ها

من خودم دختر همین دوره هستم و با این محدودیت ها مخالفم تااینکه ازدواج کردم و سر۲ماه برگشتم خونه پدرم همه چیو هم خوب درک میکنم دیگه

الان دیگه پسرا رو هم نمیشه تنها فرستاد تو کوچه🤭 

خداروشکر مادرای الان دیگه اگاهی کامل رو دارن دخترای الان ازادی رو کع میخوان دارن 

ولی بعضی وقتا خوبه هواسمون به بچه ها باشه کاملا بیخیالشون نشیم به اسم ازاد گذاشتن چون تصمیمای اشتباهی میگیرن نیازه پدر مادرا کنترل کنن

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

باور میکنی این کارهاشون باعث شده بیزار از ازدواج بشم؟

و بیزار از دین و مذهب

چادر تا 19 سالگی برای من اجباری بود

یادمه نه سالم که شد دوچرخه آبی خوشگلمو به زور ازم گرفتن و به جاش جانماز جشن تکلیف بهم هدیه دادن

من اون سن جانماز نمیخواستم دوچرخه مو میخواستم

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"
الان دیگه پسرا رو هم نمیشه تنها فرستاد تو کوچه🤭  خداروشکر مادرای الان دیگه اگاهی کامل رو دارن ...

حرف شما درست گفتم در خیلی از موارد بیش از حد ازادم ولی مثلا وقتایی رو میبینم که هم سن و سال های خودم با رفیقاشون بیرون چه حالی میکنن افسوس میخورم

چشم ها دریچه ی روحن!...

باور میکنی این کارهاشون باعث شده بیزار از ازدواج بشم؟ و بیزار از دین و مذهب چادر تا 19 سالگی برای ...

درکت میکنم عزیزم ..من قبل اینکه به تکلیف برسم خودم روسری شالی سرم میکردم و حجاب دوس داشتم ولی بعدش که به سن تکلیف رسیدم کذاشتم کنار مادرم همیشه منو با آادر تهدید میکرد میگفتم من مثلا مثال بستنی میخوام میکفت به شرطی که همیشه چادربپوشی هم من انقدر پا فشاری کردم و از انتخابم دوستام و خیلی چیز های دیکه زدم تا حداقل در این مورد ازاد باشم  مادرا هم اصلا نباید پچگی ادم رو ازشون بگیرن ولی من زود بزرگ شدم یه سال درست نمیتونستن راه برم کلاس دوم بودم که پای راستم رفت لای پره ی موتور بعدش مامانم حالش بدتر از من بود انقدر برای اینکه ناراحت نشه دردامو ریختم تو خودم که اون دختر سرزنده مرد و افسرده شد 

چشم ها دریچه ی روحن!...

حرف شما درست گفتم در خیلی از موارد بیش از حد ازادم ولی مثلا وقتایی رو میبینم که هم سن و سال های خودم ...

افسوس نخور گلم بیرون واقعا تبدیل شده به یه فضای خیلییی خیلی بد که توش اسیب میبینی 

خودم دختر دارم امکان نداره اجازه بدم تنها با دوستاش بیرون بره البته تو سن ۱۵تا ۲۰منطورمه چون تصمیمات هیجانی میگیرن اصلا محدودش نمیکنم اما با بیرون رفتن تنهایی مخالفم چون فضای بیرون دخترا پسرا رو دیدم با خودم هرجا دوست داشت میبرمش الان لنقدر دخترا سیگاری شدن ادم میترسه

درکت میکنم عزیزم ..من قبل اینکه به تکلیف برسم خودم روسری شالی سرم میکردم و حجاب دوس داشتم ولی بعدش ک ...

عزیز دلم متاسفم😔

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"
افسوس نخور گلم بیرون واقعا تبدیل شده به یه فضای خیلییی خیلی بد که توش اسیب میبینی  خودم دختر د ...

دقیقا با برادرم و چند نفر دیگه بیرون بودیم شب بود یه گوشه تکیه دادم بقیه رفتن خرید یه پسر مزاحمم شد قلبم تو حلقم اومد تا شر نشه 

چشم ها دریچه ی روحن!...

دقیقا با برادرم و چند نفر دیگه بیرون بودیم شب بود یه گوشه تکیه دادم بقیه رفتن خرید یه پسر مزاحمم شد ...

با برادر مخالفم چون الکی غیرتی بازی در میارن حالا مامان باز بهتره