این جمله ی چون دختری خیلی اشناس برای خیلی ها پیش اومده شاید به حرف نشنیده باشید ولی به چشم دیدید.. دقت کردید پسرای شش هفت سال رو راحت میزارن برن بیرون و تو کوچچه بازی برن نون بخرن و.. ولی دخترا هم که میخوان دو دقیقه توی حیاط خانه حداقل درد و دل کنن انگار شنود کار گذاشتن مادرا و بعد پدرا رو پر میکنن اصلا گناه دختر بودن چیه . خدا که میدونه و داره میبینه دخترا اینجورین اول پدر و مادر یا برادر بعد هم شوهر اصلا چرا دخترا رو افرید شما چی دیدید یا شنیدید من خودم نه میشه گفت ازاد نه میشه گفت زندانی موندم
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
باور میکنی این کارهاشون باعث شده بیزار از ازدواج بشم؟ و بیزار از دین و مذهب چادر تا 19 سالگی برای ...
درکت میکنم عزیزم ..من قبل اینکه به تکلیف برسم خودم روسری شالی سرم میکردم و حجاب دوس داشتم ولی بعدش که به سن تکلیف رسیدم کذاشتم کنار مادرم همیشه منو با آادر تهدید میکرد میگفتم من مثلا مثال بستنی میخوام میکفت به شرطی که همیشه چادربپوشی هم من انقدر پا فشاری کردم و از انتخابم دوستام و خیلی چیز های دیکه زدم تا حداقل در این مورد ازاد باشم مادرا هم اصلا نباید پچگی ادم رو ازشون بگیرن ولی من زود بزرگ شدم یه سال درست نمیتونستن راه برم کلاس دوم بودم که پای راستم رفت لای پره ی موتور بعدش مامانم حالش بدتر از من بود انقدر برای اینکه ناراحت نشه دردامو ریختم تو خودم که اون دختر سرزنده مرد و افسرده شد
حرف شما درست گفتم در خیلی از موارد بیش از حد ازادم ولی مثلا وقتایی رو میبینم که هم سن و سال های خودم ...
افسوس نخور گلم بیرون واقعا تبدیل شده به یه فضای خیلییی خیلی بد که توش اسیب میبینی
خودم دختر دارم امکان نداره اجازه بدم تنها با دوستاش بیرون بره البته تو سن ۱۵تا ۲۰منطورمه چون تصمیمات هیجانی میگیرن اصلا محدودش نمیکنم اما با بیرون رفتن تنهایی مخالفم چون فضای بیرون دخترا پسرا رو دیدم با خودم هرجا دوست داشت میبرمش الان لنقدر دخترا سیگاری شدن ادم میترسه