غمگینشونم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 1573 عنوان گسایی که رشته هنر یا ریاضی میخونن بیان 81 بازدید | 10 پست بین هنر و ریاضی موندم ریاضی رو عاشقشم اما میگن سخته و اینده کاری نداره و فلانه موندم چیگار کنم از طرفیم هنرم خیلی دوست دارم کسایی که ریاضی برداشتن راضی بودن؟ تاپیک شعر عکس و چیزای ترسناک منو تگ کنین تنکس🥲🚶🏻♀️ 1402/05/21 | 20:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aniii95 عضویت: 1402/02/13 تعداد پست: 3234 نه اصلا راضی نیستم چون همش مهندسیه و بیشتر رشته هاش پسرونه ست
غمگینشونم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 1573 من گفتم اگه بتونم ریاضو برا دبیری بخونم اما نمیدونم والا تاپیک شعر عکس و چیزای ترسناک منو تگ کنین تنکس🥲🚶🏻♀️
غمگینشونم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 1573 کسی نیس؟ تاپیک شعر عکس و چیزای ترسناک منو تگ کنین تنکس🥲🚶🏻♀️
زیتون_پرورده_اصل عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 44111 من تو دبیرستان ریاضی خوندمخیلیم راضیم الانولی خب من ۲۴ سالمه نمیدونم شرایط برای شماها چطوریه با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه
غمگینشونم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 1573 من تو دبیرستان ریاضی خوندم خیلیم راضیم الان ولی خب من ۲۴ سالمه نمیدونم شرایط برای شماها چطوریه اخه نمیدونم شغل برای ریاضی هس یا ن؟ تاپیک شعر عکس و چیزای ترسناک منو تگ کنین تنکس🥲🚶🏻♀️
زیتون_پرورده_اصل عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 44111 اخه نمیدونم شغل برای ریاضی هس یا ن؟ خودت باید انقدر خوب باشی که شغل پیدا کنیمن خودم پیدا کردم مشکلی نبود با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه
غمگینشونم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 1573 خودت باید انقدر خوب باشی که شغل پیدا کنی من خودم پیدا کردم مشکلی نبود میشه بگید شغلتون چیه من تو فکرم هست اگه بتونم فرهنگیان قبول بشم از نظر شغل خیالم دیگه راحته تاپیک شعر عکس و چیزای ترسناک منو تگ کنین تنکس🥲🚶🏻♀️
زیتون_پرورده_اصل عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 44111 میشه بگید شغلتون چیه من تو فکرم هست اگه بتونم فرهنگیان قبول بشم از نظر شغل خیالم دیگه راحته مهندسی مکانیک خوندمالان تو کارخونه تهویه مطبوع کار می کنمقبلش تو شرکت پایپینگ که دراومدم بیرونتدریس نرم افزارم انجام میدمخودم به شخصه فرهنگیان مد نظرم نبود زمان کنکوراصلا زمان ما بد میدونستنش با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه
غمگینشونم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 1573 مهندسی مکانیک خوندم الان تو کارخونه تهویه مطبوع کار می کنم قبلش تو شرکت پایپینگ که دراومدم بیرون ... موفق باشین حالا من به هرکس میگم میخام ریاضی بخونم نا امیدم میکنن نمیدونم چرا تاپیک شعر عکس و چیزای ترسناک منو تگ کنین تنکس🥲🚶🏻♀️
غمگینشونم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/21 تعداد پست: 1573 البته فرهنگیانم سختیای خودشو داره تاپیک شعر عکس و چیزای ترسناک منو تگ کنین تنکس🥲🚶🏻♀️