2777
2789

خیلی جالبه !

سایت روز به روز داغون تر میشه

بیماری باز نشدن عکس به مُسری ترین حالت ممکن سرایت کرده به درخواست های دوستی و پیامهای خصوصی و حتتتتی اعلان‌ها

اون وقت ... نی نی سایت بدون اینکه به روی خودش بیاره تبلیغ جدید اضافه می کنه 😡😡❌❌❌

تبلیغهای مزخرف کچلیِ کف سرِ اون خانومه و دندونای سیمی شده ی اون یکی بچهِه کم بود، حالا باید تبلیغ‌های پایین صفحه رو هم تحمل کنیم و با هر ریفرش کردن، با دقت ضربدرِ تبلیغ رو نشونه بگیریم شاید بسته بشه 😐

یکی صدای ما کاربرا رو برسونه به طراحان و پشتیبان های نی نی سایت ... ✊✊✊

اختلالات سایت بیش از حد طولانی شده 🙎🏻‍♀️❌

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا اهمیت نمیدن میدادم هزار بار گفتیم سایت مشکل داره اعلانات و عکس گذاشتن و....

از بازار گردو پلاس نصب کن از اونجا بیا نی نی سایت تبلیغ شکن هست 

من هیچ تبلیغی نمی‌بینم 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

این پایینیه واقعا رو مخه صبر منم طاق شد دیگه

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡

تازه زانو دردو بگو😂😂

مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است