2789
عنوان

یبوست، 😭

99 بازدید | 7 پست

خسته شدم خسته شدم اینقدر این دکتر و اون دکتر رفتم😭😭

برای داداشم هست ک معلوله و حرکتش کمه

همه چیو براش امتحان کردم 

از انجیر و خاکشیر و الو بخارا و همه داروهایی ک تو داروخونه هست.. خیلی زجر میکشه دیگه میخوام انقدر بزنم تو سرم بمیرم😭😭😭

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم چیزایی که میگمو شاید امتحان کرده باشی ولی دوباره تجربیاتمو میگم..

صبحا ی لیوان اب ولرم یا خاکشیر و ترنجبین بخوره (درضمن این هرروزه یعنی قطعش کنی ممکنه باز دوباره یبوست داشته باشی)

توی دستشویی دم و بازدم داشته باش.. شاید عجیب باشه ولی اگه نفس عمیق بکشی موثره

الو بخارا و ملین ها مثل گلاب و روغن ها(روغن زیتون مخصوصا) هم حتما خودت در جریانی

سرچ کن ماساژ شکم برای یبوست میاد برات. اینجوریه که روغن زیتون میزنی ب شکمت بعد با حرکت دست روده رو تحریک میکنی (حرکت دایره ای دور ناف. فقط نمیدونم از راست به چپ یا چپ به راست. حتما تحقیق کن خودت)

روغن زیتون بچکون توی ناف (البته اینم تحقیق کن. دقیق نمیدونم که این نوع روغن خوبه یا نه ممکنه روغن دیگه ای مثل کرچک و.. براتون مناسب باشه)

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ...                                                                            ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ، دانی که پس از عمر چه ماند باقی، مهر است و محبت است و باقی همه هیچ، مولانا
عزیزم چیزایی که میگمو شاید امتحان کرده باشی ولی دوباره تجربیاتمو میگم.. صبحا ی لیوان اب ولرم یا خاک ...

اره ماساژ رو میدونم من با روغن سیاه دونه انجام می‌دادم 

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔

داروی پیدرولاکس بگیر منم برای دخترم گرفتم دلش دیر به دیر کار میکرد و خیلی دل درد بود و حتی عذرخواهی میکنم باید بعد از سرویس رفتن بچه اسپند دود میکردم تو خونه تا بوش بره....

تحقیق کنید اگر خوبه برای برادرت استفاده کنید 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن