2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چی هست من الان چندروزه حس خفگی دارم گاهی شبا میپرم از خواب انگار نفس کم میارم همینه یعنی؟؟

من سونوگرافی دادم که فهمیدم ندول دارم،این علائم میتونه بخاطر رفلاکس معده هم باشه

منم دارم، شش ماه یه بار چکاپ میکنم، علائم خاصی ندارم، یه مدت انگار گره روسری روی گلوم بود و سرفه میک ...

دقیقا منم همین گره روسری رو حس میکنم پس خوب میشه خودش

علائمش هم گرفتگی صداست هم تورم تنگی نفس کاهش وزن درد توی حلق اینکه آب هم ممکنه پیشرفته بشه سخت قورت بدی ولی به نظر من الکی تحملش نکن چون یه سال تحملش کرد دختر خالم بعد دیگه همینطوری اب و غذا هم قورت میداد درد داشت پیش دکتر سراج جراحی کرد تو چون اویلش هستی زودتر برو معاینه شی خیلی دکترش خوب بود من همش باهاش میرفتم برا همراهی کلن جراحی تیروئید و گردن و ندول و اینا انجام میده همه رو اسمش محمد سراج 

علائمش هم گرفتگی صداست هم تورم تنگی نفس کاهش وزن درد توی حلق اینکه آب هم ممکنه پیشرفته بشه سخت قورت ...

ممنونم،جز کاهش وزن تمام علائم رو دارم ۶ کیلو کم کردم اما خودم خواستم