2777
2789
عنوان

آزمون رانندگی رد ....شدم😑

85 بازدید | 6 پست

چرا ماشین امتحان انقدر داغون انگار از قصد کلاج و آوردن بالا ....فقط چون راهنما نزدم 

واینکه من برای دنده عقب زدن میگن دنده باید صدا بده تا جا بیفته بعد واسه امتحان اول صدا نداد بار دوم زدم دنده دو دوباره امتحان کردم افسره میگفت چرا درگیری همون اول جا افتاده 😑..... واینکه اصلا پارک دوبل اینام هیچی نمیگرفت فقط یه دور دوفرمان ....و بهم گفت تو آیین نامه شاگرد خودم بودی اول قبول شدی واسه فرمان ظلمه بار اول قبول شی  .....خیلی ناراحتم شما چند بار افتادین؟

واقعا خیلی سخته که .....                                                  دلت گیر کنه به قلاب ماهیگیری که دلش ماهی نمیخواد         و فقط برای تفریح اومده ماهیگیری ...🥲🍄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدا سرت 

بگو کجایی کوشی معلومه؟

من بیس چاری گوشی پهلومه😢

اندر خم یه تک زنگت 

نمیدونی چه بغضی تو گلومه🥲

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

بگو کجایی کوشی معلومه؟ من بیس چاری گوشی پهلومه😢 اندر خم یه تک زنگت  نمیدونی چه بغضی تو گلوم ...

تا خوبیو توی ما دیدن

هر چی صفحه بود پشت ما چیدن 

نمیدونی چقدر دلم تنگته 

اصلا ی وضعی انگار پاچیدم

تا خوبیو توی ما دیدن  هر چی صفحه بود پشت ما چیدن  نمیدونی چقدر دلم تنگته  اصلا ی و ...

وابدههههه یا بمون یا بذار تموم شه این رابطه🥲

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~