2821
2789
عنوان

ابروم رفت ؟!

193 بازدید | 8 پست

به مشاورم دروغ گفتم فلان درس خوندم چکار کنم بعد دوستم  میگه فهمیده بهش دروغ گفتی دیگه رو حرفت باور نداره آخه آزمون به طور ضایعی تقلب کردم فکر کنم فهمیده یا نه اخه چیزی نگفت وقتی فرستادم هیچی نگفت  اصلا پیام بعدی‌اش گفت ولی این انگار اصلا ندیدتش فهمیده یا نه من اون مبحث امروز خوندم تمام شد رفت ولی فهمیده نه‌‌؟

اگه فهمیده چرا هیچی نگفت؟ 

اون ب هیچ‌جاشم نیس 

ببینم تو رو 😍😍😍😍                                                                                                                                                                                                                            دیدمت برو 😒😒                                                          

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا ؟

اون پولشو میگیره واسشم مهم‌نیس تو‌خوندی با نه 

اونارو الکی میپرسه ببینین پیگیرته 

ببینم تو رو 😍😍😍😍                                                                                                                                                                                                                            دیدمت برو 😒😒                                                          
الان ما چمیدونیم فهمیده یا نه🚶‍♀️

از رو حرفام که کم محلی کرد انگار نمره براش مهم نبود با این که عالی شد اصلا محل نزاشت ولی اون یکی که بدک نبود اومد گفت آفرین کجا مشکل داشتی فلان کار انجام بده