کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
من صداش میکنم ابد من...یعنی به من ختم میشه!یعنی به هم ختم میشیم؛)..هرچی که بشه ،حتی اگه روز ها باهم قهر باشیم و از هم دلخور ؛حتی که بدترین دعواهارو باهم داشته باشیم،حتی اگه از هم دلشکسته باشیم باز هم آخرش به هم ختم میشیم ابد من !! یعنی مهم نیست چی پیش بیاد و چی بشه من همیشه کنارتم♥️🌌 _شد کاربری چهارم.
کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
من صداش میکنم ابد من...یعنی به من ختم میشه!یعنی به هم ختم میشیم؛)..هرچی که بشه ،حتی اگه روز ها باهم قهر باشیم و از هم دلخور ؛حتی که بدترین دعواهارو باهم داشته باشیم،حتی اگه از هم دلشکسته باشیم باز هم آخرش به هم ختم میشیم ابد من !! یعنی مهم نیست چی پیش بیاد و چی بشه من همیشه کنارتم♥️🌌 _شد کاربری چهارم.
میتونید از v2rayn استفادهکنید فقط باید کانفیگ هاشو ازکانال های تلگرامی بردارید
یا میتونید از dns استفاده کنید که فقط برای مشاهده یوتیوب هست و یکم تخصصی تر هست
مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم. عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای