2789
عنوان

بیمه عمر

83 بازدید | 6 پست

دوستان کسی هست که از بیمه عمر (بیمه ایران)

کامل سردربیاره؟

اگه خودش دفتر بیمه داشته باشه ک چه بهتر 

چندتا سوالدارم 

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 

بپرس

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

فقط دستم بنده ممکنه دیر جواب بدم

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بپرس

سلام 

من یه بیمه عمر ۵ ساله خریدم 

الان دو سالش گذشته

ماهی ۲۲۰ پرداخت میکنم

بعد از ۵ سال، این پولایی که واریز کردم چی میشه؟

آیا بهم برمیگردونن؟

اگه آره،  ممنون میشم یه مختصر توضیح بدین چجوری

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 
فقط دستم بنده ممکنه دیر جواب بدم

سلام 

مرسی 

عجله ندارم

هرموقع اومدین جواب بدین

با سودش بهت بر میگردونن، ولی ۵ ساله سود زیادی نداره اگر تمدیدش کنی عالیه