2777
2789
عنوان

جهشی

43 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من دوساله درس نمیخونم ترک تحصیل کردم یعنی امسال باید سال اخر دبیرستان بودم میخوام بدونم اینجا کسی هست که جهشی خونده باشه میتونم این سه سال عقب افتاده رو جهشی بخونم؟؟

شهر ما تِلفُنا شنوده ولي حرفتو نمیفهمن!🖇

اگه ميتوني برگردي مدرسه عادي برو مدرسه بهتر هست حتما مشكلي بوده ك نخوندي و ب خودت فشار نيار 

فكر ميكنم مدرسه بزرگسالان بري تابستونا بشه امتحان داد دو تا تابستون ب اندازه يكسال بشه .. از اموزش پرورش بپرس مطمئن بشي

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
اگه ميتوني برگردي مدرسه عادي برو مدرسه بهتر هست حتما مشكلي بوده ك نخوندي و ب خودت فشار نيار  ف ...

البته مدرسه بزرگسال ثبت نام كني فكر كنم بدون تابستون هم بشه يعني دي ماه يكسال رو امتحان بدي و خرداد سال بعدي رو

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه ميتوني برگردي مدرسه عادي برو مدرسه بهتر هست حتما مشكلي بوده ك نخوندي و ب خودت فشار نيار  ف ...

نه عزیزم مدرسه عادی نمیتونم برم چون سه ساله عقب افتادم میخوام ک اگه تونستم جهشی بخونم ‌ک برسونم

البته مدرسه بزرگسال ثبت نام كني فكر كنم بدون تابستون هم بشه يعني دي ماه يكسال رو امتحان بدي و خرداد ...

واقعا میشه؟؟

واقعا میشه؟؟

قبلا ميشد الان نميدونم

بايد بپرسي از اموزش و پرورش چون سيستم اموزشي و قوانين دائم تغيير ميكنه

از ناحيه اي ك هستي بپرس از همه جا مطمئن تر هست ي مدرسه بزرگسال نزديكت هم برو از مديرش بپرس

قبلا ميشد الان نميدونم بايد بپرسي از اموزش و پرورش چون سيستم اموزشي و قوانين دائم تغيير ميكنه از ن ...

مرسی قشنگم😘