2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پارسال انجام دادم البته نه برای تعیین جنسیت زیر یه تومن شد و نتیجه و گیرایی در حد نزدیکی عادیه

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

من پارسال انجام دادم البته نه برای تعیین جنسیت زیر یه تومن شد و نتیجه و گیرایی در حد نزدیکی عادیه

جنسیت چیه الان عزیزم ؟

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

من بارژیم تعیین جنسیت کردم ولی حوصله ندارم بگم اینجا بریزن سرم که وااای چه کار بدی تو کار خدا دست بردی و ... ،،فقط اینو بدون تخم اون جنسیت هم بکاری اول باید خواست خدا باشه

در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش ازواقعه گمان نداشتم بتوانم...حتی بعدها،باور نکردم که درآن ماجرا تاب آوردم.انسان خودش را نمیشناسد،خصوصا قدرت هایش را...
جنسیت چیه الان عزیزم ؟

من ۴ بار انجام دادم منفی شد💔

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

من بارژیم تعیین جنسیت کردم ولی حوصله ندارم بگم اینجا بریزن سرم که وااای چه کار بدی تو کار خدا دست بر ...

نه ای وی اف صد در صده 

ولی خیلی مراحل سختی داره که برا سلامتی هم ضرر داره 

قیمت امسال هم ۵۰ تومن شده 

من بارژیم تعیین جنسیت کردم ولی حوصله ندارم بگم اینجا بریزن سرم که وااای چه کار بدی تو کار خدا دست بر ...

خب چی شد جنسیت میشه بگین اخه منم توی فکرشم انجام بدم

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

خدا بزرگه عزیزم

چرا آی وی اف نمیکنی

در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش ازواقعه گمان نداشتم بتوانم...حتی بعدها،باور نکردم که درآن ماجرا تاب آوردم.انسان خودش را نمیشناسد،خصوصا قدرت هایش را...

انشاالله به زودی دامنت سبز شه

نه ای وی اف صد در صده  ولی خیلی مراحل سختی داره که برا سلامتی هم ضرر داره  قیمت امسال هم ...

کدوم شهرید که ۵۰ تومن من بهمن تا فروردین طول کشید همه ی هزینه هام زیر ۱۵ تومن شد

خب چی شد جنسیت میشه بگین اخه منم توی فکرشم انجام بدم

هیچی پسر میخواستم که خدا خواست و نتیجه گرفتم با رژیم و یه سری کارا