2777
2789
عنوان

عین پیرزنا

280 بازدید | 23 پست

خیلی پوستم داره چروک میشه  سینه هام شل و افتادس  پوستمم داره  تیره میشه راهکاربدین لطفا ورزش تاثیرداره؟۲۵ سالمه خوشبحال اونایی ک هیکلشون خوبه سفیدن و  تروتمیز من همش چربی ام امروز همکارام گفتن پقد سینه هات بزرگن خیلی خجالت کشیدم هرکاری کردم   ک بگم‌ن  سوتین نبستم و فلان باورنکردن😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ملت پول میدن پروتز میکنن واس تورو اون زمان خداوطبیعی موقع ساخت و ساز گلش رو زیاده کرده دیگه چرا ناراحتی مده الان 😂

...What the fu                                                      

اول با چکاب مشکل داخلیتون رو برطرف کنید 

و در کنارش باشگاه برین 

25سال  اوج زیبایی و جوانی و جذابیت هست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

بیشتر قیافه و هیکل و مو و سلامت انسان ژنتیکیه ادم دیدم زندگی بدی داشته بچه هاش خوشگل تر و سالم تر و هیکلی تر از بچه طرفی که وضع خیلی بهتری داشته 

پشت این درای بسته توی تنهایی نشستم،چشمامو به آسمونا دلمو به گریه بستم

امروز چه خبره؟یکی میگه سینم کوچیکه یکی میگه بزرگه...هر کی یه جور میناله...

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

وای چن روز پیش یه خانوم پیر دیدم تو استخر 

فقط از قیافش‌میشد تشخیص داد که مسنه(بالای ۶۰ سال بود)

خدایاااا چه بدنی دااااشت

انگار بلور بود هزار ماشالا قشنگ بدن یه دختر ۱۸ ساله بود انگار 

حتی تو اون سن سینه هاشم افتاده نبود 

حقیقتا منم حسودیم شد بهش و تا تونستم دید زدمش🤣🤣🤣