2777
2789
عنوان

رویای صادقه

119 بازدید | 8 پست

تا حالا شده رویای صادقه دیده باشین و درست در اومده باشه؟ 

برای خودم خیلی زیاد پیش اومده و همش هم درست بوده از جمله ازدواجم و جنسیت بچه هام

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود 🤗 عزیزی که امضامو خوندی میشه یه صلوات برام بفرستی بعد لایک کنی تا منم برات صلوات بفرستم 😊؟ خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین

منم دیدم و خیلی هم دوست دارم که به واقعیت تبدیل بشه لطفا برام خیلی دعا کن

( چه خوش باشد که بعد از انتظاری،به امید رسد امیدواری، و از آن بهتر و از آن خوشتر نباشد، لحظه ای که می‌رسد یاری به یاری ،) میشه برای رسیدن به حاجتم صلوات بفرستید

میخام این تاپیکت رو ذخیره کنم ایشالله که به حق ۱۲ امام و ۱۴ معصوم و ۵ تن آل عبا که به همین زودی بیام بنویسم که مال من هم درست بود و به واقعیت تبدیل شد 

( چه خوش باشد که بعد از انتظاری،به امید رسد امیدواری، و از آن بهتر و از آن خوشتر نباشد، لحظه ای که می‌رسد یاری به یاری ،) میشه برای رسیدن به حاجتم صلوات بفرستید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخام این تاپیکت رو ذخیره کنم ایشالله که به حق ۱۲ امام و ۱۴ معصوم و ۵ تن آل عبا که به همین زودی بیام ...

عزیزم برات دعا کردم انشالله به حاجتت به زودی برسی

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود 🤗 عزیزی که امضامو خوندی میشه یه صلوات برام بفرستی بعد لایک کنی تا منم برات صلوات بفرستم 😊؟ خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین
عزیزم برات دعا کردم انشالله به حاجتت به زودی برسی

مرسی گلم ایشالله بهترین ها نصیب دل مهربونت بشه

مرسی گلم ایشالله بهترین ها نصیب دل مهربونت بشه

❤️❤️

استارتر میشه جواب کامنت بدی نتونستم بهت پیام  بدم تو همینجا نوشتن گفتی خواب  ازدواجت دیدی& ...

سلام عزیزم راستش چیز زیادی یادم نیست از اون خواب اما خواب دیدم که منو یه مردی تو یه محیط اداری دست همو گرفتیم منم اسمشو صدا میزدم و حلقه هم دستمون بود که نشون میداد نامزد کردیم اصلا نگاه صورتش نکردم که چهرش رو ببینم صبحش بیدار شدم جا خوردم چون اصلا اون موقع ها به ازدواج فکر نمیکردم و برام سوال بود چرا همچین خوابی دیدم دقیقا یه سال و نیم بعدش تو دانشگاه که محیط اداری محسوب میشه باهاش آشنا شدم و 6 ماه بعدشم عقد کردیم جالبه اسم اون مردی که توی خواب دیدم دقیقا هم اسم شوهرم بود و قدشم تقریبا هم قد شوهرم بود