سلام بچه ها من ۱۶ روز بعد از پریودم کیت تخمک زدم مثبت بود بع. همون شب ن ز د ی ک ی بدون محافظت داشتم ولی دراز نکشیدم همشو تخلیه کردم الان دو هفته میگذره اما پریود نشدم چند در صد احتمال حاملگی هست
من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم
یعنی چطوری تخلیه کردی وقتی ریختی داخل احتمالش قویه؟؟؟
بعدش نشستم نصفش اومد بیرون الانم یکم زیر دلم خیلی کم درد میکنه حالت گرفتگی خیلی خفیف
من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ببین برا بارداری حتی یه قطره اشم کافیه من که اینطور بود مخصوصا که زمان تخمکگذاریتم بوده
عهه خدا کنه باردار باشم تا سه شنبه صبر میکنم بعد بیبی میزنم
انشاالله که هستی🤲🤲بزار از موعدت بگذره بعد بزن خدایی نکرده منفی کاذب نده تو ذوقت بخوره🤩
اره همون موعدم امروزه ولی نشدم چند روز بگذره بعد میزنم
ان شاءالله ممنونم ان شاءالله بچه شما هم به سلامتی دنیا بیاد