قاصدک750 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/13 تعداد پست: 3271 عنوان غذای کمکی نوزاد 83 بازدید | 6 پست خانما من دیروز فرنی نصف قاشق دادم امروز یه قاشق .دخترم 5روز دیگه6ماهش تموم میشه.کم ندادم؟ برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست. 1402/05/21 | 16:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قاصدک750 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/13 تعداد پست: 3271 واسه فرنیش یه قاشق اردبرنج بایه لیوان آب گذاشتم اخرسرم یه قاشق پودرشیرخشک اضاف کردم. برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.
یاصاحب_الزمانم عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 2890 سلام عزیزم شما خرم ابادی؟ پیش کی ارتودنسی کردین؟ داشتم سرچ میکردم یه تاپیک مربوط به سال ۹۷ بود عکس دندوناتون گذاشته بودین رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...
قاصدک750 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/13 تعداد پست: 3271 سلام عزیزم شما خرم ابادی؟ پیش کی ارتودنسی کردین؟ داشتم سرچ میکردم یه تاپیک مربوط به سال ۹۷ بود عکس د ... سلام عزیزم بله پیشدکتر محمدی نسب انجام دادم بین میدون امام وشقایقه برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.
یاصاحب_الزمانم عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 2890 سلام عزیزم بله پیشدکتر محمدی نسب انجام دادم بین میدون امام وشقایقه من امروز رفتم پیش دکتر نوراللهی بنظرم دکتر خوبی هست کلی استرس گرفتم چون گفت جراحی هم لازم داری رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...
یاصاحب_الزمانم عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 2890 سلام عزیزم بله پیشدکتر محمدی نسب انجام دادم بین میدون امام وشقایقه اسمشو درست نوشتین ؟ آخه سرچ کردم نبودش رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...
قاصدک750 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/13 تعداد پست: 3271 اسمشو درست نوشتین ؟ آخه سرچ کردم نبودش ببخشیداشتباه نوشته بودم برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.