2777
2789
عنوان

غذای کمکی نوزاد

83 بازدید | 6 پست

خانما من دیروز فرنی  نصف قاشق دادم امروز یه قاشق .دخترم 5روز دیگه6ماهش تموم میشه.کم ندادم؟

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.

سلام عزیزم شما خرم ابادی؟ پیش کی ارتودنسی کردین؟ داشتم سرچ میکردم یه تاپیک مربوط به سال ۹۷ بود عکس دندوناتون گذاشته بودین

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم شما خرم ابادی؟ پیش کی ارتودنسی کردین؟ داشتم سرچ میکردم یه تاپیک مربوط به سال ۹۷ بود عکس د ...

سلام عزیزم بله پیشدکتر محمدی نسب انجام دادم بین میدون امام وشقایقه

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.

من امروز رفتم پیش دکتر نوراللهی بنظرم دکتر خوبی هست کلی استرس گرفتم چون گفت جراحی هم لازم داری

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

اسمشو درست نوشتین ؟ آخه سرچ کردم نبودش