2777
2789
عنوان

ده سال قبل

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 54 پست
برای آموزگاری ماده ۲۸  امسال هم انگار شرط رشته رو برداشتن. و کسانی که نظری خونده بودن رو قبول ...

ینی من برم آزمون بدم با لیسانس ام یا با دیپلمم؟ 

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بله مطمئنم

خداروشکر 

عمومیا هم ک حذفن 

میمونه درسای اصلی انسانی و این ک گفتن برای تربیت معلم منابع جدید میخان بگن 

الان کنکور دی ماه هست دیگه درسته؟ 

شده سالی دوبار؟ 

ینی من برم آزمون بدم با لیسانس ام یا با دیپلمم؟ 

ببین دفترچه امسال آموزگاری رو ببین و متوجه شو که چه رشته هایی میگرفتن.

اما خب دبیری رشته خودش رو میخواد.

بعدم اگر رشته ات نبود عاقلانه هست که شما ارشد بگیری.مثلا ارشد برنامه ریزی درسی ( کلا زیر مجموعه های علوم تربیتی)چون دو سال هست و خب سریعتر میتونی آزمون شرکت کنی و اگر هم قبول بشی با ارشد توی معلمی حقوقت هم بیشتر هست.

ببین دفترچه امسال آموزگاری رو ببین و متوجه شو که چه رشته هایی میگرفتن. اما خب دبیری رشته خودش رو می ...

این طور رشته ها لیسانس مرتبط برمیدارن عزیزم 

خداروشکر  عمومیا هم ک حذفن  میمونه درسای اصلی انسانی و این ک گفتن برای تربیت معلم منابع ...

کنکور امسال که دوبار بود،برای فرهنگیان شنیدم جدا از کنکور آزمون جداگانه هم برگزار میکنن ،معدل کلتون هم باید ۱۴ باشه

ببین دفترچه امسال آموزگاری رو ببین و متوجه شو که چه رشته هایی میگرفتن. اما خب دبیری رشته خودش رو می ...

وقتی هم با لیسانس غیر مرتبط شرکت کنی برای ابتدایی همون تو مصاحبه اونی برمیدارن ک رشته اش مرتبط تره 

و برام سخته بیام منابع دانشگاهی بخونم عزیزم 

منابع دانشگاهی رشته علوم تربیتی 

اما انسانی رو خوندم و عمومی هام ک حذفن این راحت تره

کنکور امسال که دوبار بود،برای فرهنگیان شنیدم جدا از کنکور آزمون جداگانه هم برگزار میکنن ،معدل کلتون ...

اره فعلا چیزی مشخص نیس ولی اگ دی باشه آزمون ثبت نام کی میشه؟ 

یعنی هر رشته ای باشی میتونی آزمون استخدامی بدی برای آموزگاری؟

امسال من دیدم آموزش و پرورش به همه معلم های قرار دادی گفت ازمون ماده ۲۸ رو بدین .. کاری به رشتتون نداشته باشید.بازهم شما دفترچه آموزگاری امسال رو ببین زده چه رشتع  هایی رو میگیره

امسال من دیدم آموزش و پرورش به همه معلم های قرار دادی گفت ازمون ماده ۲۸ رو بدین .. کاری به رشتتون ند ...

مرسی مهربونم نگا میکنم اگه جایی خبری شنیدی بهم بگو باز لطفا