2777
2789
عنوان

فقط اقایون

278 بازدید | 34 پست

سلام امیدوارم روزگاران بروفق مرادباشه‌‌  یه سوال ؟چه حرف های انگیزشی بلدین که به یه مردی که اعتیاد به تریاک داره وادامه زندگی باهاش سخته بگم واون ازاعتیاد خسته بشه 

فقط باید خودش اراده کنه اطرافیانم مردایی دیدم ک بعد تریاک ب مواد دیگ اعتیاد پیدا کردن زندگیشونم ک نگم بهتره ارزششو نداره حتی برای یه دفعه

گــر قــیامت قــصه بـاشد، مـن کــجا بــینم تـو را... 💔🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک سری کتاب هست انجمن na. میده 

خوبه 

کلا این انجمن خیلی کمک میکنه 

معتادها به هم کمک میکنند 

روش ترک رو به هم یاد میدهند

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

سلام کسی که بیماری اعتیاد داره باید خودش بخواد ترک کنه به عجزش برسه  وگرنه هیچ طور نمیشه ترکش داد یه راه ساده و بدون هزینه هست معرفیش کنید که بره NA مطمئن باشید زندگیش از این رو به اون رو میشه اگه کسی دور و اطرافتان که محرم باشه وانجمنی هست بخواید بهش کمک کنه

(( کاربر آقا ))  و روزی که آدمها یکبار برای همیشه از چشمانت می افتند ، مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک هست یا چقدر دور ، مهم این است که تو تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت و این آغاز یک راه طولانیست ...
ازبی توجهیش که نگم فقط نگران بچه هامم خودش بره به دررررررررررک

درکت میکنم خیلی سخته... 

دامادمون بعد 8سال پاکی دوباره رف سراغ مواد ولی اهل کار هس و اخلاقشم خوبه.. ولی خواهرم هرمراسمی بره تنها میره با بچه هاش فقط خرجیشونو میده 

چی هست اینی که می گین ؟

شما تو اینترنت که سرچ کنید میاد.. اعتیاد درد جسمانیش ۲۱ روز هست که بهش میگن سم زدایی بعد از اون یه سری کلاس هست که میرن اونجا و به بهبودیشون کمک میکنند برنامه NA نزدیک ۸۰ سال هست که اومده نه ایران  بلکه تمام دنیا هر جا باشی این کلاسها برگزار میشه ..بهشون میگن معتادان گمنام .. تنها راه برا رهایی از دام اعتیاد این هست خودش بره یکی دو بار متوجه میشه اگه به خوش بگید به احتمال زیاد میدونه هر شهر یا استانی یا روستایی که باشید این کلاسها برگزار میشه

(( کاربر آقا ))  و روزی که آدمها یکبار برای همیشه از چشمانت می افتند ، مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک هست یا چقدر دور ، مهم این است که تو تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت و این آغاز یک راه طولانیست ...
درکت میکنم خیلی سخته...  دامادمون بعد 8سال پاکی دوباره رف سراغ مواد ولی اهل کار هس و اخلاقشم خ ...

خیلی سخته منم دوست ندارم باهام بیاد جایی چون رنگ روش خیلی پریدس دیگه مثل سابق دوسش ندارم چون به خاطر زندگیمون بااعتیادنجنگید اخلاقش که نگم همش دنبال بهانس همش دوهفته بهش مهلت دادم اگه ترک نکنه دیگه کاری بهش ندارم خودش می دونه بی توجهی من خیلی واسش سخته

شما تو اینترنت که سرچ کنید میاد.. اعتیاد درد جسمانیش ۲۱ روز هست که بهش میگن سم زدایی بعد از اون یه س ...

تا خودش نخواد نمیشه همین باید اراده داشته باشه خسته بشه بعد