2777
2789
عنوان

اسم مرتضی 😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3996 بازدید | 201 پست
نه خیلی قشنگه و حس آرامش میده

زنده باشی گلم  

⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چطور یکی میذاره کوروش داریوش به به میکنن همه و قدیمی نیست؟  ما پیرمرد داریم کوهیار ک الانم می ...

ببین مسئله قدیمی بودنشون نیست مسئله زشت بودنشونه...

مثلا زهرا حسین و علی و محمد خیلی زیبا هستن.

ولی اکبر و مصطفی وام الکلثوم و....اینا اسم های زیبایی نیستن و کسی انتخاب نمیکنه برای بچش.

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
زنده باشی گلم وسواس گرفتم از حرف خانم ها

نه خیلی هم زیباست اسماشون حالا من اسم پسرم آریاست بیشتریا میگن قدیمیه😥

تو تلخی بعضی حرفا میشه غرق شد🖤🖤خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...
نه چون الان اینا مثل نقل و نبات هستن  ولی وقتی یکی انقد اسمش خاص باشه معلومه که مسخرش میکنن&nb ...

واسه ما تعصب الکیه برای شما درسته؟؟

این اسم ها حرمت دارن برای ائمه هستن 

نمیدونم درکش سخته یا چی!!!

‏هیچ وقت توی ذهنتون باکسی جلوجلوپیش نرید.🚯

درختان بارور خم می شوند و مردان بزرگ متواضع می گردند. اما شاخه های خشک و مردم نادان می شکنند وخم نمی شوند

«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
نه خیلی هم زیباست اسماشون حالا من اسم پسرم آریاست بیشتریا میگن قدیمیه😥

اصلا

خیلی ام خوبه. همیشه  ی ی خدا ب روز

⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

واسه ما تعصب الکیه برای شما درسته؟؟ این اسم ها حرمت دارن برای ائمه هستن  نمیدونم درکش سخته یا ...

خب حرمت داشته باشن قدیمین و کمتر کسی دیگه اسم بچشو میزاره فردا تو مدرسه بین یه کلی اسم جدید قطعا قراره مسخره بشه 

🌚intp                  (تیکر بارداری نیست )              ناشناس؟ https://abzarek.ir/service-p/msg/1327711
تو فیلمای ترکی هم اسمای امروزی هستش هم اسامی گذشته و هیچ کس هم نمیگه قدیمی هستش و ال و بل... تو خار ...

یه نفس عزیزم!!خودتحقیری چیه ادم باید اسمشو دوست داشته باشه چرا انقدر مقاومت و صغری کبری؟!!ااصلا باید به هرکسی بعد ۲۰ سالگی حق تغییر اسم بدن قرار نیست که همه چی ریشه تاریخی ملی مذهبی داشته باشه که یه ساعت توضح داد فلسفه اسمت اینه دلبندم راضی باش و سکوت کن افتخار هم یادت نره!!

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)