خیلی هم قشنگه کسی هیچ وقت حق نداره به کسی بگه اسمت قدییمیه!!! 😐💔 یا زشته هر کسی بر اساس یک معیار خاصی اسم می زاره.... و صد در صد باید اسم خوبی باشه... مطمعن باشید نسل جدید اینقدر با شعور میشن ان شاءالله که به خاطر یک اسم همو مسخره نمی کنند مثل شما!!
⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
ولی اکبر و مصطفی وام الکلثوم و....اینا اسم های زیبایی نیستن و کسی انتخاب نمیکنه برای بچش.
👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
نه خیلی هم زیباست اسماشون حالا من اسم پسرم آریاست بیشتریا میگن قدیمیه😥
اصلا
خیلی ام خوبه. همیشه ی ی خدا ب روز
⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
تو فیلمای ترکی هم اسمای امروزی هستش هم اسامی گذشته و هیچ کس هم نمیگه قدیمی هستش و ال و بل... تو خار ...
یه نفس عزیزم!!خودتحقیری چیه ادم باید اسمشو دوست داشته باشه چرا انقدر مقاومت و صغری کبری؟!!ااصلا باید به هرکسی بعد ۲۰ سالگی حق تغییر اسم بدن قرار نیست که همه چی ریشه تاریخی ملی مذهبی داشته باشه که یه ساعت توضح داد فلسفه اسمت اینه دلبندم راضی باش و سکوت کن افتخار هم یادت نره!!
از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)