2777
2789
عنوان

اسم مرتضی 😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3996 بازدید | 201 پست
ببین من جلوی کسی که یه اسمی رو داشته باشه هیچ وقت نمیگم اسمت فلان. خیلی راحت طرفو صدا میکنم واسه کسی ...

مرتضی هم لقب امام علی (ع) حرمت داره 

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد😍💚

خدا عقل مادر های ایرانی رو شفا بده.... 

خدا تازه مردم ایرانو شفا داده😅

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچکس حق مسخره کردن نداره

فقط توصیه میکنن ب انتخاب اسم برای بچه بیشتر دقت کنید

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

منم صد بار میخواستم نظر بزارم قفل بود تاپیکه

به نظر من آدم باید بچش رو درست تربیت کنه که دیگران رو مسخره نکنه. چیز برای مسخره کردن زیاده تنها اسم نیست، مثل صورت، لباس رنگ بدن، خال و نقص عضو. 

الان دختر دوستم از روی نرده افتاده و متاسفاته انگشت دختر8ساله قطع شده و پیوند هم نمیشه و چون تو سن رشده نمیشه پروتز گذاشت. تمام دغدغه اون دختر کوچولو مسخره شدن توسط همکلاسیاشه. 

کاش به جای دخالت و نظر دادن برای انتخاب اسم بچه های هم دیگه. بچه های خودمون رو با شخصیت و با شعور تربیت کنیم 

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد
بچه ای که مادرش عقاید درست داشته باشه هیچ وقت اذیت نمیشه

فعلا که داریم میبینم میشه. عقاید نسل جدید با نسل قبلی فرق داره بخوای نخوای بچت از دوستاش تو مدرسه تو دانشگاه از همکاراش تو محیط کار تاثیر میپذیره.خیلیا رو دیدم که خانواده مذهبی داشتن بچه بزرگ شد رفت اسمشو عوض کرد. الان یه پسری رو میشناسم 24 سالشه مادرش فوق العاده مذهبیه این پسر تا قبل دانشگاه رفتن عین خود مادرش بود و مادرش واقعا زن خوبیه و از اونایی نیست که ریاکاری کنه مذهبش درسته/ولی پسره الان که دانشگاهشو تموم کرده خودش مطالعه کرده و با خیلیا در ارتباط بوده 70 درصد اعتقادات مادرش رو که خودش هم تا چند سال پیش اعتقاد داشت داره زیرسوال میبره. من به عنوان یه دهه هشتادی اصلا اعتقادات مادربزرگم که مال دهه 30 هست واسم عجیب غریب و بعضا خنده داره با وجود اینکه من چون بابام شهر دیگه بود کارش و مامانمم معلم بود و خونه نبود تقریبا تا 9 سالگی با مادربزرگم بزرگ شدم. اون موقع حرفاشو قبول داشتم ولی الان که دارم میرم دانشگاه خنده داره واسم. شما میخوای بذار مرتضی ولی پسفردا پسرت اومد گفت این چه اسمیه من دارم نگی چرا اینجور شد. به هرحال اینده فرزند شماست به حال من تاثیری نداره

پرنسس بابامم💝
مرتضی هم لقب امام علی (ع) حرمت داره 

هیچ ربطی به حرمت داشتن نداره. عزیزم علی اسم هست و بسیار هم زیباست ولی مرتضی فقط یه لقبه. معنیش میشه خشنود دقیقا یه چیزی مثل مرضیه که لقب حضرت زهراست اینا رو روی حضرت میذاشتن در واقع یه صفت بود منظورشون این بود ک این شخص از خداوند خشنود هست نه اینکه یه اسم باشه و انقدر هم واسش تقدس سازی کنیم. فقط یه صفت هست صفت. و این موضوع هیچ ارتباطی به شخصیت امام علی نداره

پرنسس بابامم💝
الان چی مده تو جامعه؟ بی بند و باری و هرزگی!! مگه همه چی به مده؟ 

باشه اقا اصلا بچه تازه ب دنیا اومدت رو بزار مرتضی ب ما چ والا.  روحیه خود اون فرد خراب میشه.   نظر میخوای دعوا هم داری 

حال دلتون خوب ❤️
کوروش و داریوش یکی از با اصالت ترین اسامی ایرانی هستن و هیچوقت قدیمی نمیشن دوست عزیز

مرتضی هم یکی از با اصالت ترین اسم هاست بعدم حرف از قدیمی و جدید بودن اسم بود پس مغلطه نکنید لطفا

ایراندختم،همواره دست در دست رنج و سختی و سردرگمی.... بدتراز رنج و سختی بود سردرگمی ‌....ک الحمدلله ب آرامش رسیدم، راه های زیادی رو رفتم راههای بعضا خطرناک با خیلیا همنشین شدم و عمرم رو باختم بد بودم بدحجابو بی دین بودم ، ب خودم میگفتم امروزی و روشن فکر!....اما انگار یکی نگرانم بود انگار یکی برام دعا میکرد توی خلوت خودش  ...... انگار معجزه شد از سرگردانی نجات پیدا کردم و برگشتم ب آغوش امن خالق دیگه دلم نمیخواد روشن فکر باشم تو تایپکهای من از زندگیم میخونی از گذشته و حال و آرزوهای آینده ام از مباحث مذهبی ک دوستشون دارم از آقای غریبم از امام زمانم پس اگر حوصله اش رو نداری نیا و نخون و توهین نکن چون جوابت رو نمیدم و سختت میشه در ضمن هیچ دوستندارم آقایی توی تایپکهام حضور داشته باشه یا در خواست دوستی بده پس ورود اقایان ممنوع