2789
عنوان

چیکار کنم؟!

53 بازدید | 6 پست

سلام مادرا. یک راهنمایی می‌خواستم.پسر بچه های ۹ یا ۱۰ ساله شما در انجام تکالیف ریاضی بی دقت و بی حوصله هستند؟

من ازش میخوام که روزی فقط ۵ تا سوال ریاضی انجام بده، زمان انجام دادن تمرین ها در روز هم  دست خودشه، تا هر وقت دوست داره و حس میکنه زمان و حوصله داره ، انجام بده.اما موقع انجام دادن بی دقتی زیاد داره و احساس می‌کنم حوصله نداره راه حل برای جواب مسائل بنویسه .نمیخوام برچسب بهش بزنم اما حس می‌کنم توی انجام این کار تنبلی می‌کنه. هر روز هم همینطوره.نمی‌دونم چیکار باید بکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلی سخت بهش نگیر..اگه ریاضیش ضعیفه یا علاقه نداره ولی درسای دیگه رو خوبه مشکلی نیست شاید استعدادش ی ...

میدونی توی همه درس ها بی حوصله هست.انگار حال نداره جواب بده.میخواد از سرش باز کنه.دوست نداره فکر کنه.توی درس های دیگه هم میخاد از سرش باز کنه. یا منظور سوال نمیفهمه و ... 

میدونی توی همه درس ها بی حوصله هست.انگار حال نداره جواب بده.میخواد از سرش باز کنه.دوست نداره فکر کنه ...

شاید نیازه درس رو واسش ب روشای دیگه توضیح بدی، بازی و تفریح قاتی درس کنی، متنوعش کنی، اجبارش نکنی و...

معلمش نظرش چیه؟ اصلن بچه معلمش رو دوست داره؟؟ آدم از مهدکودک گرفته تا دانشگاه، اگه استادش رو دوس داشته باشه بیشتر واسه یاد گرفتن تلاش میکنه

شاید نیازه درس رو واسش ب روشای دیگه توضیح بدی، بازی و تفریح قاتی درس کنی، متنوعش کنی، اجبارش نکنی و. ...

اره از این به بعد سعی می‌کنم فعالیت درسی رو با حرکت قاتی کنم یا شادش کنم که دوست داشته باشه