2777
2789
بله

یه سوال داشتم در مورد استخدام

من ترم آخر ارشدم،میتونم موقع ثبت نام باارشد ثبت نام کنم؟

اگه نه، بعد ها میشه مدرک ارشد با دکتری رو ارائه کرد؟

شماازاین مورد اطلاع دارید؟

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسم کاشان میاد پام شل میشهیه بار اونجا تصادف کردم با یه ماشین که ۳ نفر توش بودن و ۳ تاشونم کره ای بو ...

آخی. چه خاطره تلخی

منم کاشانی نیستم پایانامه ارشدم درباره کاشان بود

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.
یه سوال داشتم در مورد استخداممن ترم آخر ارشدم،میتونم موقع ثبت نام باارشد ثبت نام کنم؟اگه نه، بعد ها ...

دقیق نمیدونم ولی فکرکنم باید رشته ادامه تحصیلتون با رشته ای که درس میدین منطبق باشه تا تاثیر بدن.

مثلا دبیرشیمی اگر رشته دانشگاهیش هم شیمی باشه و دکترا بگیره تاثیر میدن

دقیق نمیدونم ولی فکرکنم باید رشته ادامه تحصیلتون با رشته ای که درس میدین منطبق باشه تا تاثیر بدن.مثل ...

ممنونم عزیزم

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
عزیزم میشه یه لطفی بکنی لینک پرسشنامه پایانامه ارشد منو تو گروه دوستا یا خانوادگیتون بذاری، یسری سو ...

من خیلی کاشان و دوست دارم. اما حالا که بحث بافت تاریخی شد یه خونه قذیمی معروف اونجا هست به اسم خانه عامری ها. رسمن داره از مردم دزدی میکنه،

یک خونه رو کرده هتل و رستوران و مغازه بعد یک حیاط کوچیک و‌ گذاشته واسه بازدید نفری ۸۰ تومن بگیره از مردم‌. میری تو داخل بپا گذاشته این ور نرید مال مهموناست اون ور نرید رستوران. 

در حالیکه باغ فین به اون بزرگی ورودی اش ۴۰ هزارتومن 

کی مسوول بخش گردشگری کاشان که انقدر بی در و پیکر خدا میدونه . 

من خیلی کاشان و دوست دارم. اما حالا که بحث بافت تاریخی شد یه خونه قذیمی معروف اونجا هست به اسم خانه ...

بله متاسفانه نظارت درستی نمیشه.

مسئولش اداره میراث فرهنگیه

عزیزم سلام

دبیری اموزش پرورش خوبه؟؟

راضی هستی؟؟

من ۲۴ سالمه و میخوام برای ازمون سال بعد بخونم خیلیا میگن حقوقش کمه و ارزش نداره برم

در ضمن رشتم آموزش زبان بود دانشگاه ازاد با معدل ۱۷

عزیزم سلامدبیری اموزش پرورش خوبه؟؟راضی هستی؟؟من ۲۴ سالمه و میخوام برای ازمون سال بعد بخونم خیلیا میگ ...

سلام عزیزم

بله راضیم، ساعتای کاریش و تعطیلی هاش برای یه خانم خیلی خوبه، اگه دبیر بشی در هفته ۴ روز میری ۳ روز تعطیلی

حقوقش هم به نسبت ساعات کاریش برای یه خانم کفاف میده برای آقایون که مسئولیت زندگی رو دوششونه کمه.

ارگانهای دیگه ساعات کاری و تعطیلیشون کمتره برا همین حقوقشون بالاتره

البته بخاطر سروکله زدم با ۳۵۰ تا نوجوون تو دوران بلوغ سختیای خاص خودش را هم داره

به نظرم اگر دوست داری شاغل باشی حتما بشین بخون و شرکت کن،

سلام عزیزمبله راضیم، ساعتای کاریش و تعطیلی هاش برای یه خانم خیلی خوبه، اگه دبیر بشی در هفته ۴ روز می ...

اره عشقم دوس دارم شرکت کنم میتونم بپرسم حقوقت چقدره و چند سال سابقه؟

راستی میشه وام هم گرفت؟؟؟میگن بانکا ب فرهنگیان وام با بهره کم میدن درسته؟

اره عشقم دوس دارم شرکت کنم میتونم بپرسم حقوقت چقدره و چند سال سابقه؟راستی میشه وام هم گرفت؟؟؟میگن با ...

یکسال سابقه ۱۶ و خورده ای، که بخاطر بیمه پایه و بیمه تکمیلی ۱و خورده ایش کم میشه

وام گرفتن بستگی به اداره محل خدمتت داره. مبلغ وام ها متفاوته و قرعه کشی میکنن، مثلا ماه پیش برای ما وام ۳۰ تومنی قرعه کشی کردن، ممکنه یه جای دیگه بیشتر باشه، یسری صندوق قرض الحسنه داخل اداره هست که ماهیانه یه مبلغی از حقوقت برمیدارن بعد ۳ برابرش بهت وام میدن که اونم فکر کنم سقفش ۴۰_۵۰تومن باشه

یکسال سابقه ۱۶ و خورده ای، که بخاطر بیمه پایه و بیمه تکمیلی ۱و خورده ایش کم میشهوام گرفتن بستگی به ا ...

مسئه اینه ک من تهرانم امسال ازمون ندادم ولی دفترچه رو ک دیدم فقط شهر های اطراف تهران مثل پاکدشت ورامین شهریار محل خدمته بعد جالب اینجاست ک انقالی هم نمیدن خب من اگر سال بعد قبول شم چطورر این همه مسیر برم تا اینجور مدارس خیلی خسته کننده میشه بعیدم میدونم سرویس رایگان داشته باشه😑

مسئه اینه ک من تهرانم امسال ازمون ندادم ولی دفترچه رو ک دیدم فقط شهر های اطراف تهران مثل پاکدشت ورام ...

سرویس رایگان؟؟ انگار خیلی رو آموزش پرورش حساب کردی😁،

ارگانای دیگه مزایای زیادی دارن، اگر میتونی آزمونای دیگه شرکت کن

سرویس رایگان؟؟ انگار خیلی رو آموزش پرورش حساب کردی😁،ارگانای دیگه مزایای زیادی دارن، اگر میتونی آزمو ...

نه واسم سوالع ک چرا اطراف تهران میندازن چرا خوده تهران نه؟؟؟

بعدشم مگه کار معلمی سبکه ک براش مزایا نمیزارن؟

شما رو توی شهر خودت انداختن از اول؟؟؟

نه واسم سوالع ک چرا اطراف تهران میندازن چرا خوده تهران نه؟؟؟بعدشم مگه کار معلمی سبکه ک براش مزایا نم ...

اگر تهران کمبود نیرو داشته باشه خب براش سهمیه میذارن، الآن شهرستانای اطراف نیرو نیاز دارن

منم مرکز استانم چون شهر خودم تعداد نیرو کمی میخواست و رقابت توش زیاد بود شهرستان بغلیمون را زدم و میرم اونجا و برمیگردم