2777
2789
سلام عزیزم خوبیی تاپیک دیدم گفته بودین دبیری کاروفناوری قبول شدینمیش بگید چیاخوندینچندوقت خوندینروزی ...

حتما با برنامه درس بخونید.‌رقیباتون دست کم نگیرین.

سعی کنید تایم روزتون ۳ پارت کنید هم عمومی بخونید هم اختصاصی و تخصصی.

روی دروسی که سخته استپ نکنید رد بشین. عمومیا خیلی توی نمره تاثیر گذاره و ضریبش بیشتره. خیلی خیلی خوب بخونید

قبل اینکه هر درسی را شروع به خوندن کنید یه نگاهی به تستاش بندازید که متوجه بشین چجوری باید بخونید

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.

سلام، تبریک میگم قبول شدین داخل تاپیک خواستم سوال بپرسم قفل بود ، شما منبع اصلی رو خوندین؟ چه مدت ؟میشه راهنمایی کنین ؟ من کتابایه نوین استخدام و خوندم احساس میکردم که کامل نیستن 

شرایط ام کلا بهم ریخت و نتونستم قبول بشم امسال میخوام شروع کنم ولی موندم منبع اصلی بخونم یا باز نوین رو؟

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام، تبریک میگم قبول شدین داخل تاپیک خواستم سوال بپرسم قفل بود ، شما منبع اصلی رو خوندین؟ چه مدت ؟م ...

سلام گلم خیلی ممنون. بله منابع اصلی خوندم. فشرده حدود۷۰ روز. اگر میخواین شماره تون داخل چت خصوصی برام بفرستین که گروه ها و کانالا را براتون بفرستم که منابع رایگان دانلود کنید

سلام، تبریک میگم قبول شدین داخل تاپیک خواستم سوال بپرسم قفل بود ، شما منبع اصلی رو خوندین؟ چه مدت ؟م ...

چه رشته ای میخواین شرکت کنید؟

سلام دوست عزیز ، اگر امکانش هست برای استخدامی آموزش و پرورش میخواستم راهنمایی کنید که چه منابعی رو ت ...

سلام عزیزم. میخوای کاروفناوری شرکت کنی؟

من تقریبا ۲دور کتابا را خوندم pdfهمشو از کانالا و گروه ها رایگان دانلود کردم. دور اول خود کتابا دور دوم هایلایتایی که زده بودم و خلاصه و تست از کانالا دانلود کردم خوندم. بازم به تسلط نرسیدم.

توصیم اینه از الان شروع کنید و منابع اصلی بخونید و حتما با برنامه ریزی درس بخونید تا بتونید ۲دور یا ۳ دور بخونید. چون مطالب سنگینه و با یکبار تو ذهنتون نمیمونه.

جوری برنامه بریزین که هر روز ۳تا حیطه عمومی،اختصاصی و تخصصی را بخونید. 

اول از دروس راحت شروع کنید و ساعات مطالعتون کم کم زیاد کنید .

رقیبا زیادن و اکثرا متاهل و بچه دار ولی واقعا رقابت زیاده همه خیلی درس میخونن.

چندتا کانال دارم اگه خواسین  خصوصی پیام بدین تا بفرستم اینجا نمیشه لینک گذاشت

سلام عزیزم. میخوای کاروفناوری شرکت کنی؟من تقریبا ۲دور کتابا را خوندم pdfهمشو از کانالا و گروه ها رای ...

سلام دوست عزیز🌹 من اصلا نمیدونم باید چی شرکت کنم و اصلا رشته ی منو میخوان یا نه ؟ یا منابع چی هست ، ممنون میشم برام بفرستید ، درخواست دادم🍃

سلام دوست عزیز🌹 من اصلا نمیدونم باید چی شرکت کنم و اصلا رشته ی منو میخوان یا نه ؟ یا منابع چی هست ، ...

کاروفناوری به رشتتون میخوره. دفترچه آزمون استخدامی آموزش پرورش۱۴۰۲ (پارسال)دانلود کنید بخونید تا آشنا بشین. منابع تو همون دفترچه گفته

سلام عزیزم هستی؟

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!