2777
2789
عنوان

وام ازدواج

108 بازدید | 14 پست

یکسال هست اومدیم سر خونه زندگیمون

شوهرم وامش رو گرفت برای خرج عروسی و طلا 

ولی من‌نگرفتم..الان ۲۲۰ میلیون تومان شده...بنظرتون بگیرم زمینمون رو بسازیم؟؟؟ پیش مادرشوهر زندگی می‌کنیم.گفته تا مادرم زندس اینجا میمونیم 

یا طلا بگیرم باهاش..

بگیر خونه بساز به اسم خودت کن یا اگر ارزشش بالاتره ۳ دانگ به اسم شما باشه؛البته بازم مهمه که کی قسطش ...

شوهرم میخاد قسطاشو بده 

بنظرت با ۲۲۰ میلیون تا کدوم مرحله میشه ساخت؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرم میخاد قسطاشو بده  بنظرت با ۲۲۰ میلیون تا کدوم مرحله میشه ساخت؟

اصلا درباره هزینه ساخت اطلاعی ندارم چون شهر ما فقط خونه میخرن کسی زمین نمیخره بسازه فقط میدونم کابینت خیلی گرون شده در همین حد بلدم😄

😐تهران که این همه ساخت و ساز میشه 

اونا بساز بفروشن مردم عادی نیستن که،اینکه کسی زمین بخره خودش یه واحد برای خودش بسازه کسی انجام نمیده،بساز بفروش ۲۰واحد می‌سازه مردم عادی میرن نفری ۱ واحد ازش میخرن

دوتا مدلش باهم هست  ولی بساز بنداز بیشتره خو

من تا حالا کسی و ندیدم خودش بسازه بره بشینه مگر اینکه خیلی پولدار باشه یا با بساز بفروش شریک بشه،چون زیر ۳یا ۴طبقه اجازه ساخت نمیدن بعضی مناطق زیر مثلا ۱۰واحد اجازه ساخت نمیدن فکر کن چقدر طرف باید سرمایه داشته باشه ۱۰واحد بسازه که خودش بره ۱واحد بشینه،طبعا بقیه رو میفروشه دیگه،پس میشه همون بساز بفروش

من تا حالا کسی و ندیدم خودش بسازه بره بشینه مگر اینکه خیلی پولدار باشه یا با بساز بفروش شریک بشه،چون ...

نه عزیزم همیشه اینجوری نیست عموم ۴ طبقه تو پونک ساخت هر واحدشو داد بچه هاش یا دوستامون خیلی از این کارا میکنن برای خودشونو بچه هاشون 

ولی آره باید سرمایه داشته باشی با پول کم نمیشه