2789
عنوان

please come👩‍🦯

145 بازدید | 30 پست

من سریع گرم و صمیمی میشم توی چت ها حتی با دوست مجازی خوشم نمیاد انقد صمیمی باشم 

حتی اسکرین هم میزارم واستون از چت های خودم و دوستم میخام سرد و خشک باشم تو چت ها چیکار کنم؟

اینهااااا

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۸۱۲-۱۵۱۴۵۳_simple_fake_chat_ptq6.jpg

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

ای دونت نو فارسی،پلیز تالک انگلیش تو می🤣

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اینقد از ایموجی استفاده نکن  کلمه هاتم اینطورییییی ننویس

دلم میخاد خنثی باشم 

ن انقد صمیمی 

دیگ؟

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

تاپیک چرا ترکید؟؟؟ واقعا درک‌نمیکنم علت ترکیدنش چی بود؟؟؟؟

@ایححححح  دوستت داشتم تگت کردم مگه لزوما باید بشناسی طرفو

من میخوام برگردم، به بچگیام، به قبلاً، به گذشته، به هر جا، فقط میخوام برگردم......کاربری ۲ نفره
@asalarmy   مگ نباید حداقل تا صفحه صد میرفت بعد بترکه ؟

خیلی فشاری داریم ناموسا 😐

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

داوش سر یچی دیگ گفتم ک بچه ها میدونن :/  چرا گارد میگیری ؟

یاخدا چیشده ایدا 

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨