pofakam مدیر استارتر عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 506 عنوان کیک خیس 99 بازدید | 4 پست میخوام کیک خیس درست کنم تو تابه رژیمی کسی تاحالا درست کرده باید کیک و برگردونم طرف دیگشم بپزه یانمیخواد بعد اینجا نوشته بودن که باید واشر دورشون دربیاری حتما باید دربیاری بمونه خراب میشه؟؟ 1402/05/21 | 15:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تعلیق_نکن_نینی_یار عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 25944 اره واشرشو در بیار، منم توی ماهی تابه دوطرفه درست کردم خوب میشه، لازم نیست بذاری دو طرفش بپزه چون کیکش تیره ست 🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
pofakam مدیر استارتر عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 506 اره واشرشو در بیار، منم توی ماهی تابه دوطرفه درست کردم خوب میشه، لازم نیست بذاری دو طرفش بپزه چون کی ... دربیارم باز میشه جابندازمش؟
تعلیق_نکن_نینی_یار عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 25944 دربیارم باز میشه جابندازمش؟ اره فک کنم کلا برای کیک ها باید درش بیاری 🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇