2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ساز و خیاطی چون خودم هم طراحی دوخت کار می‌کنم و ساز میزنم می‌تونم بگم آرامشی که تو ساز هست هیچی جا پیدا نمی‌کنید و ناخن کاری شغل خوبی هستش ولی حتما کنارش یه شغل دیگه داشته باشید کیک پزی خیلی باحاله و بافت رو دوست دارم ولی نمیتونم باهاش ارتباط بگریم و خیاطی خیلی وایب خوبی داره که میتونی برای خودت هر لباسی بدوزی و کلا من خیاطی و ساز انتخاب میکنم

ساز.چون خیلی دوست دارم😄 خیاطی و کیک پزی کثیف کاریش زیاده.و اینا به علاوه ناخون کاری جذب مشتری خیلی ...

راستش خودم کلاس سنتورمیرم ولی یکم دودل شدم گفتم نکنه الکی وقت وپولموهدرمیدم

راستش خودم کلاس سنتورمیرم ولی یکم دودل شدم گفتم نکنه الکی وقت وپولموهدرمیدم

من خودم سنتور گیتار پیانو و سه تار و عود کار میکنم اگر کسی هستی که سبک سنتی دوست داری سنتور یه ساز خیلی خوبه و عالیه صدای تارهای سنتور بی‌نظرین شاید چند ماه آینده سخت باشه ولی دستت راه میفته کلا ساز خوبی هستش

من خودم سنتور گیتار پیانو و سه تار و عود کار میکنم اگر کسی هستی که سبک سنتی دوست داری سنتور یه ساز خ ...

من۲۶جلسه سنتوررفتم ودارم ادامه میدم کتابم نصف شده ولی بعضیاانرژی منفی میدن ...

من۲۶جلسه سنتوررفتم ودارم ادامه میدم کتابم نصف شده ولی بعضیاانرژی منفی میدن ...

عزیزم ب انرژی منفی فکر کنم مثلا خودم وقتی سه تار میزدم با دست چپ خیلی سخته و من هم دست چپی بودم کلی بهم می گفتن نکن بده آینده نداره و الان ۴ ساله سه تار میزنم و توش حرفه ایم