2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوماهه زدم 

کارم خریدو فروش نیس .آویز و جاسویچی میبافم و میفروشم 

چند تا دونه هم فروختم اینترنتی🥺

ولی خب خیلی سخته پیج بالابردن 

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔
تبلیغ هم وحشتناک گرونه

انلاین شاپ داری

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
من دوماهه زدم  کارم خریدو فروش نیس .آویز و جاسویچی میبافم و میفروشم  چند تا دونه هم فروخ ...

ادرس پیجتو میدی یا حداقل اینو تو اینستا فالو کن یک بزنم ببینم پیجتو@samyartaromi

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
اره میفهمم.ادم میمونه دیگه چیکار کنه

چی میخواستی بفروشی؟

کار با اینستا الان خیلی متفاوت شده 

من ک اصلا خوشم نیومد ازش ولی خب چاره ای نیس 

اگه خوندی یه صلوات برای سلامتی کسی که همه جونمه بفرست💔💔الهی که خدا با عزیزات امتحانت نکنه💔
ادرس پیجتو میدی یا حداقل اینو تو اینستا فالو کن یک بزنم ببینم پیجتو@samyartaromi

قشنگم من نمیتونم کسیو فالو کنم بحاطر الگوریتم‌ مزخرف جدید .اون هایی هم ک فالو دارم تو رودروایستیه 

ولی پیجم اینهzanboormakhmali ❤

لوازم آرایشی مراقبتی پوست.چطور متفاوت شده

فعالیتت باید مستمر باشه 

نتونی از مخاطب لایک بگیری ویویت خیلی میاد پایین 

پایین بیاد نمیتونی رشد کنی 

یه چیز جدیدم اومده که باید فقط همکارای خودتو فالو داشته باشی و فعالیت کنی تو پیجشون 

دکور پیجت باید سبک خاص خودشو  داشته باشه .عکسات شنبه یکشنبه نباشه و...

خیلی چیزای دیگه 

وگرنه اکسپلور نمیره .اکسپلور نری عملا بی فایدس :(((