2777
2789
عنوان

اوف دلم خنک شد🤣

568 بازدید | 22 پست

داییم میخواست بیاد خونمون نهار آب قطع شد 

دوستان شما قضاوت کنین 

دایی من از ی شهر دگ دو روز میاد اینجا و میره خونه اون داییم ک مریضه ولی سر ظهر و موقع غذا ک میشه یادش میاد بیاد مامان من با ۶۰ سال سن باید واسه داداشاش آشپزی کنه؟ تا کی آخه مردا انقدر پررو باشن 😡 بردارهمون جا یه چیزی درست کن 

چون مردی بالا سر مامانم نیست همه ازش سو استفاده میکنن 

منم میبینم دلم میسوزه همه زندگی خودشون دارن مامان من شده خدمتکارشون 

بعد تو این گرونی هم غیر گوشت جلو اینا نمیزاره وگرنه الان میتونه کوکوسبزی بزاره ولی زنگ زده که نیاد🙄

لطفا کسایی که خودشون پلاس میشن خونه بقیه نظر نزارن میخوام بدونم شما با این که آشپزی نقش سنتی زن باشه موافقین یا لجتون میگیره 

یک عدد چپی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا مادرمنم هم شرایط مادر شماست ، منتها مادر من برادر نداره هی سرویس میده به خواهراش ، همه خرجم با مادرمه بپز بشورم با مادرمه اما حالا بیا مثلا خاله یه بستنی بخره بیاره اونو مادرم انقدرررررر میگه و تشکر و قدردانی میکنه انگار طلا با تک نگین الماس خریده!

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است

حالا فقط این نیست ک بگید بخلیم بخدا.. کلا اینکه مامانم از زورگویی های بابام راحت شد طلاق گرفت ولی الان میبینم هیچکس خونه ما میاد مثل مهمون رفتار نمیکنه خالم دو تا دختر عروس کرده خالم و شوهرش و اون دختر کوچیکش دعوت میکنیم مثلا ظهر اینا میشینن تا عصر اون دوتای دیگم بیان کی ۸ ساعت میره مهمونی یا اون یکی داییم میاد یازده شب بزور پا میشه میره 

یک عدد چپی 

دقیقا مادرمنم هم شرایط مادر شماست ، منتها مادر من برادر نداره هی سرویس میده به خواهراش ، همه خرجم با ...

خیلی خوشحالم که آدمای مثل خودمو جذب کردم تو تاپیک .. همین خاله من یه روز از بقیه صبحونشون اورد وقتی مامانم کرونا داشت مامانم میگفت دست شما درد نکنه مارو از گرسنگی نجات دادید😐 اون وقت من شبش بردمش دکتر پیراشکی درست کردم تشکر نمیکنه حالا فدای سرش ولی یادم میاد چقدر لجم میگیره ک اونا کار خودشونو بزرگ جلوه میدن میخواستم تاپیک بزنم اونجا دگ موند تا امروز...

یک عدد چپی 

حالا فقط این نیست ک بگید بخلیم بخدا.. کلا اینکه مامانم از زورگویی های بابام راحت شد طلاق گرفت ولی ال ...

نمیگم رفتارشون خوب و درسته‌ها، میدونم سخته و اذیت میشین. ولی خب این به ذهنم رسید که باهاتون احساس راحتی و آرامش میکنن

حالا فقط این نیست ک بگید بخلیم بخدا.. کلا اینکه مامانم از زورگویی های بابام راحت شد طلاق گرفت ولی ال ...

خود مادرت چیزی بهشون نمیگه؟باکارشون مشکل نداره؟

جفت شیش هم که بیاری اگر به موقع نباشه به درد نمیخوره.....ــــــــــآخرش یه مشت خاکه و یه فکر آــــــــزاد

خب از اول مادرتون باید حد و حدود رو با خانوادش تعیین میکرد ک شما ک فرزندشی اذیت نشی شما هم دلت نسوزه تقصیر خود مادرته خود کرده را تدبیر نیست باسواد هم هستن