2777
2789
عنوان

تُرک قشقایی

122 بازدید | 12 پست

سلام ظهرتون بخیر برادرم میخواد با یه خانمی ازدواج کنه اونا تُرک قشقایی هستن میخاستم درباره آداب و رسومشون فرهنگشون و اینکه چجوری هستند راهنماییم کنید ممنونم

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستم ترک قشقایی بود خیلی دختر خوبی بود الانم هس ولی دختر به غریبه به شهر دیگه نمیدن اکثرا

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑
خودتون کجایی هستین

ما فارسیم

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
شیرازی هستین

نه اصفهانیم منظورم ما فارس هستیم یعنی لر و ترک و کرد نیستیم

جهاز نمیدن ب دختر اگرم بدن در حد خیلی ابتدایی

اره راست میگه اگر دختربهشون بدی بیشتر جهیزیه پسر میخره

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑
نه اصفهانیم منظورم ما فارس هستیم یعنی لر و ترک و کرد نیستیم

در کل ادمای خوبین همه جا خوب و بد هست باید برین از خانودش تحقیق کنید

اسی دیوونه ای اگه باهاشون وصلت کنید 

شیرازیا و لرا و عربا همه ازشون می‌نالن اینجا 

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)
اسی دیوونه ای اگه باهاشون وصلت کنید  شیرازیا و لرا و عربا همه ازشون می‌نالن اینجا

جدی😲