2777
2789
عنوان

یه سوال راجب ...

153 بازدید | 11 پست

سلام دوستان . ببخشید جایی هست که کتاب ها رو با جلد چسبی ، جلد کنه ؟! منظورم کتاب خونه یا جایی که کتاب ها رو با جلد چسب دار ، جلد کنه؟

ای دوست! این روز ها با هر که دوست می شوم احساس می کنم آن قدر با او دوست بوده ام که دیگر وقت خیانت است ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره دیگه لوازم تحریری ها هم از این جلد تلقی ها میندازن هم سیمی میکنن کتابو

نه از این جلدا هست که چسبیه ازونا جایی انجام نمیدند ؟ 

خودم می ترسم که انجام بدم خراب کنم ازین چسبیارو .

ای دوست! این روز ها با هر که دوست می شوم احساس می کنم آن قدر با او دوست بوده ام که دیگر وقت خیانت است ...
فک کنم نوشت افزاری ها انجام میدن

نه از این جلدا هست که چسبیه ازونا جایی انجام نمیدند ؟ 

خودم می ترسم که انجام بدم خراب کنم ازین چسبیارو .

نه از این جلدا هست که چسبیه ازونا جایی انجام نمیدند ؟  خودم می ترسم که انجام بدم خراب کنم ازین ...

نه خراب نمیشه من هر سال خودم جلد میکنم آنقدر تمیز و شفاف میشه 

از اونام چرا جلد آماده هست خودت فقط بچسبون روش

نه خراب نمیشه من هر سال خودم جلد میکنم آنقدر تمیز و شفاف میشه  از اونام چرا جلد آماده هست خودت ...

خیلی ممنون 

پس همین جلدی چسبی هم لوازم تحریری ها انجام میدند ؟!

ن لوازم تحریری می‌فروشن شما خودت میچسبونی روش خیلی تمیز و مرتب

خیلییی ممنونم🙏❤

نه از این جلدا هست که چسبیه ازونا جایی انجام نمیدند ؟  خودم می ترسم که انجام بدم خراب کنم ازین ...

من خودم برا بچه هام انجام میدم هر سال کاری نداره با کمک به کارت عابر بانک چسب رو ذره ذره پهن کن رو جلد 

با سلام

پيشنهاد مي کنم با کتاب هاي زوج نويسنده ي ايراني(دکتر حميد رضائي و دکتر فرشته مرزبان) در موضوع موفقيت که انتشار کتاب هاي خود را از سال 1401 شروع کرده اند هم آشنا شويد.

برخي از ويژگي هاي کتاب هاي ايشان عبارت است از:

– خلاصه گويي

– جامعيت مطالب به طوري که به جنبه ها و ابعاد مختلف در موضوع موفقيت پرداخته اند

– رعايت اصل انگيزش در کنار آموزش

– جذابيت آثار به خاطر رعايت جنبه هاي خلاقانه در ارائه ي مطالب

– قابليت فهم و پذيرش مفاهيم براي افراد با سطح تحصيلات و سليقه هاي مختلف.

اسامی کتاب هایشان:

هفتصد نکته موفقيت آميز

هزار و يک سکه

گنج من

بعضي از کتاب هاشون به عربي و انگليسي هم ترجمه شده.

برای آشنایی بیشتر با این زوج نویسنده و کتاب هایشان به می توانید به این آدرس مراجعه نمایید:

www.tazkerah.blogfa.com

من خودم برا بچه هام انجام میدم هر سال کاری نداره با کمک به کارت عابر بانک چسب رو ذره ذره پهن کن رو ج ...

لطف کردین