2777
2789

دوستان از صبح که بیدار شدم

با دلتنگی شدید بود

دیشب خوابشو دیدم،تو خونمون بودیم،دستشو گرفتم گفتم بربم تو اتاق باهم صحبت کنیم

رفتیم تو اتاق خیلی اروم باهام حرف زد که ادامه دادنش درست نیست

یه حس هایی بینمون هست اما شرایطو نگاه کن،میتونی با این شرایط ادامه بدی؟منم فکر کردم گفتم اگه شرایط همینه نه

پا شد از اتاق بره بیرون اما من هنوز در تمنای بغلش بودم….

از وقتی از خواب بیدار شدم همش بغض دارم و دلم تنگه….

بهم بگین چطوری حس و حال بدمو از خودم دور کنم؟

دلم بغلشو میخواد که برم تو بغلش سیر گریه کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینم

دلم خیلی گرفته

البته من دلم واسه خودش تنگ نیست واسه دخترم که بی کس میشه دلم میسوزه

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....
عزیززم شرایطت خیلی بده واس برگشت ؟

اره عزیزم

اون بهم بی اعتماده و شکاک

خودشم نمیخواد درست شه

میگه یک شبه نمیتونم بهت اعتماد کنم

در صورتیکه اتفاقی نیفتاده که بهم بی اعتماد شه

صرفا سر چهارتا حرف که بهش گفتم تو سنت زیاده و از این حرفا

میگه پس تو منو به خاطر پولم خواستی نه خودم

پس بهت اعتماد ندارم