2777
2789
عنوان

بچه های کنکوری بیاید

184 بازدید | 10 پست

اول اینکه ازتون ممنونم که کل سال زحمت کشیدین و تلاش کردین

دوم اینکه این تنها راه نیست 

سوم اصلا به فکر حرف های مردم نباشید اونها تنها کارشون قضاوت و نمیبینن که یک سال از تمام جونتون مایه گذاشتید 

چهارم زیاد بهش فکر نکنید

اگر هم کسی پرسید بگین دلیلی نمیبینم جواب بدم

یا اصلا جوابش رو ندین یا بگین این رشته رو دوست نداشتم و....

اصلا فکرتون رو مشغول نکنید و بدونید که بدون کنکور هم شما یک انسان بسیار قوی هستین و توی راه موفقیت این فقط یک جاده بسیار کوچیک بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون بابت جمله اولت🌸✨️

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
عزیزم میشه یه جواب مودبانه بگی بهشون بگیم؟ .... خانوما بهشون برخوره اینجوری حرف بزنیم:)))

بله

بگو من یک سال تمام تلاشم رو کردم

نتیجه هم که هنوز نیومده 

فعلا بهش فکر نمی‌کنم

( هروقت هم نتیجه اومد بگو)

این رشته رو من دوست ندارم 

یا هدف من بزرگتر از این رشته هاست

بعصی اوقات هم رد شو و جواب نده

برای دختر خواهرم خیلی ناراحتم .بازم باید بمونه .مجاز هم نمیشه آخهدچرا 

عزیزم اون کسی که حتی مجاز هم نمیشه کاملا مشخصه توی نمودار فرسایشی افتاده و صرفا داره عمر و جوونی خودش رو تلف میکنه

پشت کنکور موندن مال اونی هستش یه اختلاف جزیی با نتیجه دلبخواهش داره نه اونی که حتی مجاز نمیشه.

تورو خدا نزارید جوونیش تلف بشه 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
بله بگو من یک سال تمام تلاشم رو کردم نتیجه هم که هنوز نیومده  فعلا بهش فکر نمی‌کنم ( هروقت ...

ممنون عزیزدلم 💚نتیجه ها هنوز نیمده ووقتی جواب انتخاب رشته اوند میگم بهترینشه🙏

منم اختصاصیم ۶۵۴۷ شده

سوابقم ۷۵۱۰🙂🙂

کلش هم ۶۹۳۲

انسانی منزقه یک🙂

نمیدونم رتبم چندمیشه یه فامیل دارم همسن منه تجربی خداتومن پول خرج کرده درسشم خوب بوده مثل من دوتامونم نمونه درس خوندیم خیلی پزیههه میترسم ازش🙂

ممنون عزیزدلم 💚نتیجه ها هنوز نیمده ووقتی جواب انتخاب رشته اوند میگم بهترینشه🙏 منم اختصاصیم ۶۵۴۷ ش ...

وای ولش کن

من بچه خواهرم امسال میره هفتم

دوستش سی میلیون خرج کرد با اینکه درسش خوب نبود تیزهوشان قبول شد

اینم تیزهوشان قبول شد ولی نرفت گفت چرا خودمو اذیت کنم

بنظرم اونی که با اون همه پول به اونجا رسیده ارزشش خیلی کمتر از اونیه که با زحمت به اینجا رسیده