2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مگه آقا هم هست اینجا ؟

اره 

من هرچی یکسوالو از خانوما پرسیدم انجام ک دادم جواب نداده 

میخوام از یک مرد بپریم چراااا رفتار شوهرم اینجوریه دلیلش چیه 

بخدا فکر بد نکنید 

چه سوالایی ؟ ببخشید  بپرس شاید تونستیم کمکت کنیم

شوهرم آدم بددلیه 

حق بیرون رفتن ندارم و.....

میخوام بهش بگم لااقل بذاره یک اینستا نصب کنم منم جزئی از این اجتماعم هرکی میپرسه اینستا داری گفتم ن گفته شوهرت نمیذاره؟آخه زشته دیگ مگ پیج داشتن چشه؟همه ی مردم از بچه ی ۹ ساله بگیر یک پیج دارن همرنگ جماعتن 

بعد من یک تلگرام و واتساپ هم ندارم .روییکا ایتا هیچییی

میخوام ببینم واقعا چرا یک مرد اینجوریه؟چطور میشه درستش کرد 

شوهرم آدم بددلیه  حق بیرون رفتن ندارم و..... میخوام بهش بگم لااقل بذاره یک اینستا نصب کنم ...

اتفاقا برعکس،شما باید برای بیرون رفتن، با مردت صحبت کنی،اینستا متاسفانه خیلی محتوای اموزنده ای نداره 

اتفاقا برعکس،شما باید برای بیرون رفتن، با مردت صحبت کنی،اینستا متاسفانه خیلی محتوای اموزنده ای نداره ...

جدی نداره؟اینهمه پیجای آشپزی اینهمه پیدایش آموزنده 

ببخشیدا احمق ک نیستم 

برای بیرون رفتن حرف زدم هیچ بحث شروع شد هیچ خودکشی هم کردم از بس تو خونه ب در و دیوار نگاه کردم 

جدی نداره؟اینهمه پیجای آشپزی اینهمه پیدایش آموزنده  ببخشیدا احمق ک نیستم  برای بیرون ...

الان چیزی که بدرد شما و زندگی مشترکتون بخوره اشپزی نیست ،«ارامش و درک متقابل» هستت،گروه هایی یا برنامه های تلویزیونی  هست که میتونه در این زمینه کمکتون کنه

در ضمن اشپزی رو میتونید یه کتاب تهیه کنید تا شوهرتون حساسیتش از بین بره در مورد بیرون رفتن هم یه مدت شما باهاش راه بیایی خوب میشه انشاع الله

الان چیزی که بدرد شما و زندگی مشترکتون بخوره اشپزی نیست ،«ارامش و درک متقابل» هستت،گروه هایی یا برنا ...

آقای محترم من منظورم اینا نبود 

مگ من جزئی از این اجتماع نیستم؟هرکسی ازم میپرسه نمیدونم چی بگم خواهرش و همه فعالیت دارن بعد من  حتی یک پیامرسان ندارم ک با یکی حرف بزنم 

این کاربری هم مال یکنفره من گرفتم و با شماره ی خودم نیومدم از ترسش 

چرا باید یک مرد اینقدر بددل باشه وقتی ک زنش بیشتر  از خودش حیا و عفت داره