2777
2789
عنوان

اونایی که سزارین کردن بیان

266 بازدید | 37 پست

من یهماهه سزارین شدم الان تازه داخل شکم ورحمم میسوزه این طبیعیه؟ قبلش اینجور نبود. وشما تا کی خونریزی داشتید کی پریود شدید؟ من گاهی لکه اس گاهی خونریزی سبک

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما برو دکتر، 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
منم زخم سزارینو دارم یکماهو نیمه، و تیرمیکشه، و کنارای بخیه انگار یه توده زده😕

من چهار ماهه زایمان کردم. هنوز درد دارم کنارای بخیه همینطور که میگی هست. داغونم افسردگی گرفتم

من چهار ماهه زایمان کردم. هنوز درد دارم کنارای بخیه همینطور که میگی هست. داغونم افسردگی گرفتم

☹ حنا جان من امروز نوبت دکتر دارم، میپرسم بهت خبر میدم که چیه اینا😑 بدبختی من ۱۵هفته تو دلم نینیه، تو ۹ هفته جراحی برداشتن تخمدان داشتم، الان اینقده میترسم با بزرگ شدن شکمم یهو از درون پاره شم😒

☹ حنا جان من امروز نوبت دکتر دارم، میپرسم بهت خبر میدم که چیه اینا😑 بدبختی من ۱۵هفته تو دلم نینیه، ...

مگه تازه زایمان نکرده بودی؟ برو دکتر حتما بهم بگو من که حال جسمی و روحی داغونم. چه خاکی سر کنم نمی‌دونم

مگه تازه زایمان نکرده بودی؟ برو دکتر حتما بهم بگو من که حال جسمی و روحی داغونم. چه خاک ...

برای همین توده تودها دارم میرم حتما بهت خبر میدم☹ نه زایمان نکردم ولی تو بارداری زیر شکمم رو اندازه ۲۵سانت باز کردن ، نگران نباش فکر نکنم عفونت اینا باشه چون تبو لرز میگیره ادمو