2777
2789
عنوان

چه قدر بچه های الان پررو شدن😅

304 بازدید | 10 پست

پسرم ماه دیگه سه سالش میشه دارم از پوشک میگیرمش میگه جیش میکنم ب مامانمم نمیگم 

بعد میگم دعوات میکنم نگی میگه به ممد قلی میگم بخولت😂

اخم کردم مظلوم میشه میگه گناه دارم

پریروز دخترخالمو داشت میزد از دور دیدم اومدم گفتم چرا اینطوری میکنی مظلوم کرد صورتشو گفت مامان خاله میزنم😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما دانشجویی؟  با بچه چطوری تابمتو هندل میکنی واسه کلاسا و درس خوندن؟

بله 

هم پرستار داره هم پیش مادرم میمونه 

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈

الهی قربونش شهریوری بانمک دختر منم شهریور سه سالش میشه خیلی گاز میگیره و خالشو تو خفا میزنه میگه برو آسمون رعد و برق بکشتت

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️
پرستار روزی چه قدر میاد پیشش میشه هزینشو بگی من میخوام بفرستم مهد اخه فکر کنم با پرستار نمونه 

هفته ای دو یا سه بار میاد با کار خونه و آشپزی ماهی ده میگیره

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
خدا نکنه گلم شهریوریا عشقن خدا حفظ کنه گل دخترتو

اره به خدا عشقن همچنین خدا نگهدار بچه ی عزیزت باشه

هرکاری کردم اسم کنیشکه نازارگم قبلم ثبت نشد هزارتا اسم دیگه نوشتم نشد با خودم گفتم عجب سایت خرناز میکنه الکی نوشتم خرناز و ثبت شد هیچی دیگه 😶‍🌫️😶‍🌫️