2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم فراموش کردم بگم این کنکور دی هستش مال امروز رو نگاه نکرده

همون ترازی که بیشتر باشه(بین دی و تیر) رو تو کارنامه نوشته

✨یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین              سلام این کاربری دست دو نفره که باهم دوستن🌱

کنکور سال بعد اردیبهشت وتیر  واینکه یماه قبلش خودشون خبر میدن

واااااای سال بعد 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ یا خدا تا اون موقع سکته میکنم 

پ این بهمن ماه چیه میگن کنکوره 

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

اونو دیروز نگاه کرده امروز نگاه نکرده این همون نصف کتاب هست

چجوری دیده متوجه نمیشم کنکور دی که تراز نداشت فقط درصد بود امروزم که من نگاه کردم بازم دی فقط درصد بود و تیر درصد و تراز البته بالای صفحه داخل کار نوشته بود که تراز کل آزمون اختصاصی بیشترین تراز از دو کنکور دی و تیر هست

✨یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین              سلام این کاربری دست دو نفره که باهم دوستن🌱

واااااای سال بعد 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ یا خدا تا اون موقع سکته میکنم  پ این بهمن ماه چیه میگن ...

قراره کنکور اختصاصی بزارن فقط برای معلمی فرهنگیان که اونم شرایطش سختتر میشه الان بالای ۶۵۰۰فرهنگیان مجازه ولی سال دیگه بالای۷۰۰۰

الان معدل کل بالای ۱۴ولی سال دیگه ۱۵ به بالا

واااااای سال بعد 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ یا خدا تا اون موقع سکته میکنم  پ این بهمن ماه چیه میگن ...

کنکوری که بهمن قراره برگذار شه فقط برای فرهنگیان هست یعنی کسایی که میخوان برن فرهنگیان این کنکورو باید شرکت کنن