2777
2789
عنوان

موندم

135 بازدید | 21 پست

ما حدودا ۴ و ۵ سال هست بخاطر ازدواج داداشم اومدیم یه استان دیگه بعد تو این حین خواهرم هم شوهر کرد شوهرش بیمار جنسی از آب در اومد و با یه بچه در حال جدایی هست اونوقت گاه گاهی شوهرش میاد در خونمون داد و بیداد میکنه و اتو این استان رانت دارند و هی اذیت میکنه بخاطر بچه مثلا خواهرم قشنگ دیدار بچه میزاره بچه بره ولی با پلیس ها تبانی کرده و با قاضی رانت داشت حکم هر زمان بخواد وارد خونه بشه رو گرفتند و الان هر زمانیکه دلش بخواد میتونه وارد خونمون بشه با پلیس و بچه رو ببرن در صورتیکه این حکم الکی داده نمیشه 

بابام و مامانم پیر هستند من میخوام بگم برگردیم استان خودمون اونجا ما رانت داریم و میتونیم اسفاده کنیم از رانتمون و اینکه بابام حرص نمیخوره و تو هول ولا نیست ولی چندتا بدی داره 

اول اینکه دیدار بچه زیاد میشه دوم اینکه برگردیم دست از پا دراز تر اونجا تمام فک و فامیل بهمون میخندند همینجوری مسخره هستیم براشون 

چیکار کنیم به نظرتون 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ببین چی بهتره  فک فامیل ک همیشه دهنشون بازه اگ اذیت میشید برید از اونجا

اینجا با این قانون و قاضی و این بیشعور شوهر خواهرم ۷۰ درصد اذیت میشیم 

اونجا ۵۰ درصد اذیت میشیم 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
چه نوع بیماری جن سی داشت دامادتون ؟

با خواهر و زن داداشش رابطه داشت و براش عادی بود رابطه با اینا و به منم که خواهر زنش بشم تعرض کرد ولی چون دو تاش اهد مرد نداشتم طبق قانون حرف من و مدرک من مورد سند واقع نشد 

اینجا با این قانون و قاضی و این بیشعور شوهر خواهرم ۷۰ درصد اذیت میشیم  اونجا ۵۰ درصد اذیت میشی ...

مدپم شهرید 

مگ شده همه دنبال این اقا باشن کسی ک عادل باشه وجدان داشته باشع؟

با خواهر و زن داداشش رابطه داشت و براش عادی بود رابطه با اینا و به منم که خواهر زنش بشم تعرض کرد ولی ...

خواهرو زن داداشش چندسالشون بود و آیا اونها راضی بودن . برادرش با این مسله مشکلی نداشت یا شوهرخواهرش اون وقت؟

😊
مدپم شهرید  مگ شده همه دنبال این اقا باشن کسی ک عادل باشه وجدان داشته باشع؟

عزیزم دادگاهمون اینه خیلی بد هستند اصلا عادل نیستند اصلا سواد ندارند 

با خواهر و زن داداشش رابطه داشت و براش عادی بود رابطه با اینا و به منم که خواهر زنش بشم تعرض کرد ولی ...

یکی تجاوز کزدع بهتون 

چرا همون لحظه نرفتی  شکایت کنید 

موقع تجاوز باید حتی لباستونم عوض نکنید تا بتونی سندی مدرکی داشته باشی

خواهرو زن داداشش چندسالشون بود و آیا اونها راضی بودن . برادرش با این مسله مشکلی نداشت یا شوهرخواهرش ...

خواهرش مجرده زن داداشش نه مشکلی ندارن و حتی آگاه هستند 

یکی تجاوز کزدع بهتون  چرا همون لحظه نرفتی  شکایت کنید  موقع تجاوز باید حتی لباستونم ...

فایده نداشت تعرض بود مرحله دخول انجام نشده بود و دو تا شاهد مرد وحود نداشت 

چ آدم عوضی بوده 

خیلی فقط از خدا میخوام تا قبل از رفتنمون به شهرمون این بمیره  و هرکی هم به گندکاری هاش بال و پر داد زجر بکشه بیمار بشه 

خودت دیده بودی یا خواهرت دیده بود ؟

خواهرم زمانیکه زایمان کرده بود تو دهاتشون برده بودنش تا بکشنش یا روانیش کنند دیده که با اونا رابطه داره