شوهرم خیلی بشدت غرغرو(اینکه بچه ننس و ننش همش دل خرابی میکنه بی تاثیر نیس) اینکه فک میکنه من زن کم صبریم من زن غرغروایم کافیه یچیزی بگم با تندی جوابم میده تو وحشی هستی تو منو پیر کردی بوس بغل ک موقع خودشو داره فقط مواقع خاص!! نه ابزار احساسی داره نه کلامی ب مشاورم یبار مراجعه کردم گفت تو اصلا محبت نمیبینی یا ازش شگایت کن یا طلاق بگیر ینی در مثابل زندگی باشوهرم باید ی فرد الکی خوش باشم چون هیچ شور محبتی از طرف شوهرم دریافت نمیکنم وقتی میگم بیا زندگیو خوب کنیم میگه تو بدبختتر از خودمونو نمیبینی!!! خداروشاهده ته محبتش شبها بوده ک اونم فعلا نداریم تا بعد چله زایمانم خیلی امروزا ب طلاق دارم فکر میکنم اما استقلال مالی ندارم نه بابای پولدار نه بابابزرگ پولدار صاحب ارث شم چ کنم کم کم از همه جی سیرم دوتابچه دارم
بارها شده دلبری کنم با ارایش با لباس یا حتی از لحاظ غدا بهش میرسم اما تشکرش چیه میدونین؟! یا میگه نمیخورم ینی با منت میخوره یاهم میگه وای اشپزخونه کثیف شد توقع داره همونموقع پاک کنم
با این شرایط بچه دارم شدی؟ نگید یهویی شد وفلان که توجیهه،شما در قبال بچه مسئولید
وقتی دخترم تنها بود گفتم ی رفیق داشته باشه لااقل تو این شرایط زندگی ننه باباش ولی حیف صدحیف امروزم به شوهرم گفتم پشیمونم تو حمایتم نمیکنی چرا بجه اوردم خاک توسرمن