2777
2789
عنوان

کسی داستان نویسی میکنه اینجا

111 بازدید | 23 پست

من یه موضوعی تو ذهنم هست میخوام بنویسم نمیدونم باید از کجا شروع کنم ؟ کسی تاحالا نوشته میتونه راهنماییم کنه

الهی مرا آن ده که آن به ... 

حالا من میتونم بنویسم ولی موضوع قشنگ که راضیم کنه نمیاد تو ذهنم😆

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی ذهنت برای نویسندگی خلاق باشه فقط شروع کن به نوشتن خودش میاد 

لازم نیس از قبل فکر کنی چی بنویسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

اول طرح داستان رو بنویس که شامل چند خط از موضوع کلی و جریان قصه اس نقطات عطف داستان رو بنویس اتفاقاتی که مسیر زندگی شخصیت اصلی رو تغییر میده و ظاهر و سن و سال و خلق و خو شخصیت ها رو بنویس بعد داستان رو شروع کن

حالا من میتونم بنویسم ولی موضوع قشنگ که راضیم کنه نمیاد تو ذهنم😆

من داستانام تخیلیه 😍هیجان انگیزه  ،انشامم خوبه ولی میخوام مدل نوشتنم خوب باشه ،پروبال دادن به شخصیتای اول داستانو بلد نیستم 

اول طرح داستان رو بنویس که شامل چند خط از موضوع کلی و جریان قصه اس نقطات عطف داستان رو بنویس اتفاقات ...

اسکرین شات کردم ممنونم ازت 🫂😍

وقتی ذهنت برای نویسندگی خلاق باشه فقط شروع کن به نوشتن خودش میاد  لازم نیس از قبل فکر کنی چی ب ...

فقط استرس اینو دارم که نکنه خیلی ابتدایی بشه برای همین جرات نوشتن نداشتم

فقط استرس اینو دارم که نکنه خیلی ابتدایی بشه برای همین جرات نوشتن نداشتم

نه دیگه،تو مینویسی بعد حتی خودتم دوباره بخونیش بهترش میکنی 

من خودم هیچوقت حرفه ای ننوشتم ولی فکر میکنم جاهایی باشه که نوشتتو بخونن و نقد و اصلاحش کنن 

اگه مصممی میتونی پرس و جو کنی 

استرس نداره😁تمرن میکنی یاد میگیری

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه دیگه،تو مینویسی بعد حتی خودتم دوباره بخونیش بهترش میکنی  من خودم هیچوقت حرفه ای ننوشتم ولی ...

ممنون عزیزم همین فقط باید بنویسم ،وقتی مینویسیم ذهنمون باز میشه گاهی چیزایی میاد به دهنم که درحالت عادی نمیاد سراغم ،حتما پیگیری میکنم

نه دیگه،تو مینویسی بعد حتی خودتم دوباره بخونیش بهترش میکنی  من خودم هیچوقت حرفه ای ننوشتم ولی ...

نویسنده کتاب سیلو رو میشناسی؟ منظورم اینکه راجع بهش خوندی؟

گرون نی ؟

بستگی داره، میتونی دوره ارزان پیدا کنی، میتونی دوره رایگان پیدا کنی.

دوره های کمدلباس رو کمی قیمتش بالاتره ولی ی دوره آنلاین هست و با کارگاه.

برای شروع از همون ارزانها و رایگانها شروع کن.