2777
2789
عنوان

علت بیداریت ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 90 پست

نمی تونم درصدای کنکور یه نفر رو ببینم سپرده به من کمکم کنید ممنون 

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ زوج درس خونی کاش منم همسر داشتم بشینه باهام درس بخونه😩

داستان من و همسرم شده اون مثلِ، ز گهواره تا گور دانش بجوی

پیرشدیم هردو اما همچنان مشغول درس و زبانیم 🫤🫤

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نمیدونم صبحم زود پاشدم ولی خوابم نمیاد

منم تنها نیستی سعی کن خودتو گول بزنی مثلا بگی چقد خواب میاد الکی الکی خمیازه بکش تا خوابت بره خوب بخوابی قشنگم🥰  

سلام من ستایش هستم ✨ بختیاریم و به اصالتام افتخار می‌کنم در حال حاضر یه سبک زندگی سالم رو دنبال می‌کنم که شامل کتاب خوندن ورزش کردن و نوشتن شکرگزاری‌ها پرورش مهارت هام میشه 📖💪عاشق رنگ آبی گل آفتابگردون و بسکتبالم 💙🌻🏀 دوست دارم تا جایی که می‌تونم به بقیه کمک کنم و لبخند رو روی لبشون بیارم 😊🥰 خانوم و آقایون عزیز لطفاً درخواست دوستی ندید و مراقب حرف هاتون باشید 🙏🚫

الهی دورت بگردم آخه تو گرما که الاغ میره سرما کجا بود آبجیم مرض کرد هان ؟ ان شاالله زودی خوب شی سوپ ...

دخترم شهربازی رفت مریض شد ،از دخترم گرفتم ، ویروسیه، الان شیر و کیک خوردم عزیزم😍😍

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

سایت وا نشده هنوز 

همه که کارنامه همینجا گذاشتن .ترازشون هم از مدیا دیدن اما من میزنم مدیا میگه شما اصلا شرکت نکردید  

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

اعصابم ریده نمیتونم بخابم🚶🏻

سعی کن به اعصابت که ریده فکر نکنی خوب بخوابی 🥰

سلام من ستایش هستم ✨ بختیاریم و به اصالتام افتخار می‌کنم در حال حاضر یه سبک زندگی سالم رو دنبال می‌کنم که شامل کتاب خوندن ورزش کردن و نوشتن شکرگزاری‌ها پرورش مهارت هام میشه 📖💪عاشق رنگ آبی گل آفتابگردون و بسکتبالم 💙🌻🏀 دوست دارم تا جایی که می‌تونم به بقیه کمک کنم و لبخند رو روی لبشون بیارم 😊🥰 خانوم و آقایون عزیز لطفاً درخواست دوستی ندید و مراقب حرف هاتون باشید 🙏🚫

سعی کن به اعصابت که ریده فکر نکنی خوب بخوابی 🥰

نمیتونم 

فقط خوددرگیریم کم بود که اونم بهش اضافه شد 

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚