2777
2789
عنوان

علت بیداریت ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 90 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

باردارم شوهرم شبا بد می‌خوابه.امشب دیگ نتونستم تحملش کنم از تختمون انداختمش پایین.یه کم دهنشو کج کرد عین بچه ها بعد کنار تخت جاشو پهن کرد الان پامو گرفته ول نمیکنه😒عجب آدمیه این بشر

تنهام با شوهرم قهر کردم اومدم سالن بخوابم ( سالن زیبایی دارم)

اینقدر شوهرم فیلم پو......رن میبینه و خود  ......ارض میکنه که من تو این سنم ۲۲ سالمه مثل ی زن ۶۰ ساله کلی دغدغه دارم و داغونم

خدایا نگهدار همسرم هر لحظه و هرجا باش ❤️🫂 خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دیدی ، تو دلیمو به خودت میسپارم 🌿
سرماخوردگی دارم  و گرسنمه

الهی دورت بگردم آخه تو گرما که الاغ میره سرما کجا بود آبجیم مرض کرد هان ؟ ان شاالله زودی خوب شی سوپ بخور چای نبات بخور لباس گرم بپوش دارو بخور خوب بشی باشه دختر خوبم.خب ی چیز در بیار بخور ی نونی تا صبح شه صبحونه بخوری ضعف نکنی دخمل 🥰

سلام من ستایش هستم ✨ بختیاریم و به اصالتام افتخار می‌کنم در حال حاضر یه سبک زندگی سالم رو دنبال می‌کنم که شامل کتاب خوندن ورزش کردن و نوشتن شکرگزاری‌ها پرورش مهارت هام میشه 📖💪عاشق رنگ آبی گل آفتابگردون و بسکتبالم 💙🌻🏀 دوست دارم تا جایی که می‌تونم به بقیه کمک کنم و لبخند رو روی لبشون بیارم 😊🥰 خانوم و آقایون عزیز لطفاً درخواست دوستی ندید و مراقب حرف هاتون باشید 🙏🚫